Connect with us

EDITOR

Μνημείο… Πηγάσου και στα Περιβολάκια;  

Published

on

Και ενώ η συζήτηση για την τοποθέτηση Μνημείου στην πλατεία Παναγή Τσαλδάρη συνεχίζεται με το αίτημα των 90 πολιτών για συζήτηση στο Δ.Σ να επικαιροποιείται συνεχώς, μια ανάρτηση του πρώην Δημάρχου αποκαλύπτει πως…μνημείο στην πλατεία προβλέπεται και μάλιστα συγκεκριμένο! Ο Αλέξανδρος Πνευματικός στις 8 Μαρτίου, συνοδεύει την ανάρτηση του για το θέμα της πλατείας μετά και την συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής με την μακέτα του έργου.  Την εικόνα που θα είχε η πλατεία με την ολοκλήρωσή της.

Σε μια από τις οπτικές γωνίες βλέπουμε ξεκάθαρα πως…μνημείο υπάρχει! Καταρρίπτεται λοιπόν το όποιο επιχείρημα περι χωροθέτησης ή μη μνημείου στην εν λόγω πλατεία. Σύμφωνα με την μακέτα προβλεπόταν!

Το ζήτημα λοιπόν που παραμένει είναι το είδος του μνημείου αφού η μακέτα δεν  απεικονίζει απλά μνημείο αλλά  συγκεκριμένο μνημείο, μνημείο Πηγάσου! Την αισθητική δεν θα την αναλύσουμε σήμερα, μιας και πολύς ο λόγος περί αυτής. Θα θέσουμε το ερώτημα όμως  της επιλογής ενός ακόμα μνημείου Πηγάσου, σε μια ακόμα πλατεία της πόλης! Δεν αρκεί ο μεγαλεπήβολος Πήγασος στον Φλοίσβο;

Εκτός κι αν η παράθεση είναι ενδεικτική! Σε κάθε περίπτωση στην συζήτηση μπαίνουν νέα δεδομένα και πραγματικά θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όταν αυτή γίνει. Με δεδομένο πάντα πως το δημοτικό συμβούλιο έχει ήδη προχωρήσει σε απόφαση για την τοποθέτηση Μνημείου του Αποστόλου Παύλου. Θα ανατραπεί αυτή η απόφαση; 

Θα αλλάξει στάση η παράταξη του πρώην Δημάρχου και θα ταχθεί με την επιλογή της μακέτας; Ενός μνημείου Πηγάσου; Θα αλλάξει η στάση της παράταξης Σταυρέλη; Των ανεξάρτητων; Δεδομένη ως ώρας είναι μόνο η αλλαγή στάσης και ψήφου της παράταξης του κ.Σπύρου.

Ίδωμεν!

 

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz