Connect with us

EDITOR

«Μισθοφόροι» οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Μουρούτσο;

Published

on

Ένα ακόμα σχόλιο γράφει δημόσια ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μουρούτσος για το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, με μεγαλύτερη μάλιστα ένταση. Ο χαρακτηρισμός προκαλεί έντονο προβληματισμό αφού αποκαλεί 18 από τους δημοτικούς συμβούλους «μισθοφόρους», τους συμβούλους που έχουν ενταχθεί στην παράταξη του Δημάρχου.

Ο Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ δεν είναι η πρώτη φορά που γράφει με ένταση και χαρακτηρισμούς. Το τελευταίο πρόσφατο παράδειγμα ήταν αφορμή της αποχώρησης Βεργισογλάκη από την ΠΝΟΗ και την σύνταξη με την ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ. Και τότε ο Γιώργος Μουρούτσος, χωρίς βέβαια να αναφέρει το όνομα είχε μιλήσει για ανθρώπους που για θέσεις ή για χρήματα αλλάζουν μετερίζια επιτιθέμενος σε έναν επιτυχημένο επαγγελματία, νέο οικογενειάρχη και ευυπόληπτο πολίτη που απλά…έκανε μια διαφορετική αυτοδιοικητική επιλογή.

Το ερώτημα βέβαια είναι γιατί.

Δεν είναι σεβαστές οι διαφορετικές πολιτικές επιλογές; Ο ίδιος όταν αποχώρησε από την παράταξη του Αλέξανδρου Πνευματικού ακολουθώντας το Νίκο Σταυρέλη και υπερασπίζοντας το δίκαιο του, χαρακτηρίστηκε από τον τότε δήμαρχο ως «σαβούρα» όπως και όλα τα μέλη που αποχώρησαν από την ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Ο χαρακτηρισμός είχε ξεσηκώσει θύελλα και ορθώς!

Ο ίδιος άνθρωπος σήμερα καταφέρεται εναντίον άλλων εκλεγμένων για τις διαφορετικές από εκείνον πολιτικές επιλογές. Αυτές είναι οι αντοχές στην δημοκρατία; Κυρίως διότι το ζήτημα δεν ήταν χθες μόνο η απουσία των μελών της παράταξης του δημάρχου αλλά η σύσσωμη απουσία της παράταξης στην οποίαν ανήκει ο κ.Μουρούτσος και η οποία θεωρήθηκε ξεκάθαρα ως επίδειξη δύναμης στον Δήμαρχο προκειμένου ίσως να ανοίξει ένας κύκλος συζητήσεων.

Ο Γιώργος Μουρούτσος όπως γράψαμε και χθες πανηγυρίζει για την χθεσινή αναβολή της συνεδρίασης εξαιτίας της απουσίας της ΠΝΟΗΣ θεωρόντας προφανώς πως είναι η παράταξη που μπορεί να κινήσει τα νήματα. Ακόμα και έτσι να είναι, είναι ανεπίτρεπτο δημόσια να τοποθετείσαι και να μιλάς για μισθοφόρους. Κυρίως επειδή μελλοντικά μπορεί η διαφορετική επιλογή να είναι και δική σου.

Θα αντιδράσει κάποιος απο τους 18;

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz