Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Μιλήστε καθαρά κ.Πλατή!

Published

on

Την Παρασκευή δόθηκε στην δημοσιότητα η παραίτηση του Αντιδημάρχου Σπύρου Πλατή. Λόγοι προσωπικοί και επαγγελματικοί οδήγησαν σε αυτήν σύμφωνα με την επιστολή του όμως σήμερα Δευτέρα ο κ.Πλατής προχωρά σε νέα ανακοίνωση, δημόσια αυτή τη φορά, όπου αφήνει σαφείς αιχμές για αιρετούς σε θέσεις ευθύνης που δεν λειτουργούν υπέρ του κοινού καλού.

Βέβαια ο κ.Πλατής επιλέγει να δημιουργήσει νέφη και όχι να μιλήσει καθαρά. Δεν μιλά με ονόματα αλλά γενικά και αόριστα! Και όποιος θέλει ας καταλάβει ότι θέλει! Αυτή είναι η πολιτική; Αυτή είναι η αίσθηση καθήκοντος και η αυτοδιοικητική φιλοσοφία;

Ο κ.Πλατής παραμένει ενεργός δημοτικός σύμβουλος και ΟΦΕΙΛΕΙ εφόσον κατείχε θέση αντιδήμαρχου και μάλιστα αντιδημάρχου οικονομικών, να μιλήσει ξεκάθαρα. Να αναφερθεί σε ονόματα.

Ποιοί είναι εκείνοι που κατέχουν θέσεις ευθύνης και δεν έχουν ανεπτυγμένη την αίσθηση του καθήκοντος, την αξιοπιστία, και την ικανότητα να πράττουν πάντοτε με βάση το καλό του τόπου, πέραν του προσωπικού συμφέροντος, το δίκαιο και την ηθική;

Η αναφορά είναι συγκεκριμένη και πολύ σοβαρή! Και οι τουφεκιές στον αέρα ειδικά τώρα που ξεκινά η προεκλογική περίοδος δημιουργούν κλίμα το οποίο…κανείς δεν ξέρει ακόμα τουλάχιστον σε όφελος ποιού.

 

Η ανακοίνωση Πλατή στο facebook

H επίσημη πορεία μου στα κοινά ξεκίνησε ως Δημοτικός Σύμβουλος και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπολίτες μου γι΄αυτό. Στη συνέχεια αποδέχθηκα την τιμητική πρόταση συνεργασίας και ορισμού μου ως άμισθο Αντιδήμαρχο Οικονομικών.

Στο διάστημα αυτό γνώρισα μεταξύ άλλων αξιόλογους και καταξιωμένους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για το καλό του τόπου μας. Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ τόσο στους εξαιρετικούς συνεργάτες μου στις Οικονομικές Υπηρεσίες αλλά και σε όλους τους υπαλλήλους του Δήμου που πράττουν τα μέγιστα για την εύρυθμη λειτουργία της δημοτικής αυτοδιοίκησης.

Για να ασκήσει κανείς το λειτούργημα του αιρετού είναι απαραίτητο να έχει ανεπτυγμένη την αίσθηση του καθήκοντος, την αξιοπιστία, και την ικανότητα να πράττει πάντοτε με βάση το καλό του τόπου, πέραν του προσωπικού συμφέροντος, το δίκαιο και την ηθική. Δυστυχώς δεν πληρούν όλοι όσοι βρίσκονται σε θέση ευθύνης αυτές τις προϋποθέσεις.

Στο σύνολο της ήταν μια εμπειρία που με δίδαξε πολλά και μου έδωσε πολύτιμα εφόδια ώστε να συνεχίσω τη συμμετοχή μου στα κοινά από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου και με όποιο άλλο τρόπο δύναμαι να βοηθήσω.

Εύχομαι στους συναδέλφους που αφήνω πίσω καλή επιτυχία στο έργο τους.

Σπυρίδων Ν. Πλατής

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz