Connect with us

EDITOR

Με υπογραφή Πνευματικού το Κιάτο παίρνει νερό από τη Στυμφαλία! Λάβρος ο Βασίλης Νανόπουλος – έδωσε στην δημοσιότητα τις πρωτότυπες υπογραφές

Published

on

Με δυο αποφάσεις που φέρουν την υπογραφή του Αλέξανδρου Πνευματικού στα χέρια του ο Δήμαρχος Κορινθίων και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Βασίλης Νανόπουλος πριν από λίγη ώρα από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου και έχοντας στο πλευρό του τα στελέχη της ΔΕΥΑΚ αποκάλυψε πως τα δικαιώματα εγκαταστάσεων και χρήσης ύδατος Στυμφαλίας από το Κιάτο έχουν εκχωρηθεί από τον προηγούμενο Δήμαρχο.

«Λέει πως εγώ επέτρεψα να γίνουν εγκαταστάσεις από το δήμο Σικυωνίων. ΨΕΜΑ» διεμήνυσε ο Δήμαρχος Κορινθίων και έδωσε στα ΜΜΕ τα πρωτότυπα έγγραφα με την υπογραφή Δημάρχου και Προέδρου της ΔΕΥΑΚ τότε Αλέξανδρου Πνευματικού.

«Λέει πως εγώ δεν έκανα τίποτα για να σταματήσω τα έργα και πως ο ίδιος κατέθεσε μήνυση τον Αύγουστο του 2019 . ΨΕΜΑ» κατήγγειλε ο Βασίλης Νανόπουλος διαβάζοντας την δικαστική απόφαση η οποία απέρριπτε τις αιτιάσεις Πνευματικού και έκρινε τα έργα του δήμου Σικυωνίων νόμιμα. «Υπάρχει δικαστική απόφαση για την εκτέλεση των έργων» κατέληξε ο Δήμαρχος Κορινθίων.

Θα απαντήσει ο πρώην Δήμαρχος; Και με ποιόν τρόπο θα αναιρέσει τις υπογραφές στα έγγραφα που σήμερα δόθηκαν από τον Δήμαρχο Βασίλη Νανόπουλο;

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz