Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Με ποιόν είσαι υποψήφιος Χρήστο;

Published

on

«Μόλις μας δώσει εντολή ο Κορινθιακός λαός γιατί έχει βαρεθεί εσάς και τα «θα» τότε θα δείτε έναν καινούργιο τρόπο διακυβέρνησης». Τάδε έφη ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Κορδώσης στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορινθίων την Τετάρτη απευθυνόμενος προς τον Πρόεδρο του σώματος Αντώνη Κυριαζή. Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει είναι: Σε ποιους κ.Κορδώση να δώσει εντολή ο λαός; Με ποιόν είστε υποψήφιος; Διότι δήλωση ξεκάθαρη δεν υπάρχει εως ώρας δική σας!

Η δήλωση στήριξης στον κ.Νίκο Σταυρέλη είναι δήλωση υποψηφιότητας; Διότι σε πρόσφατη συνέντευξή σας σε ραδιοφωνικό αέρα δηλώσατε «προς το παρόν στηρίζω Νίκο Σταυρέλη». Μήπως «προς το μέλλον» και επειδή ο εκλογικός χρόνος είναι πολύς, αλλάξουν αυτά τα δεδομένα;

Διότι οι …μετακινήσεις από συνδυασμό σε συνδυασμό καταγράφονται στον δημόσιο βίο σας. Επειδή όμως τα παραπάνω δηλώθηκαν στο ανώτερο όργανο του δήμου και αποτελούν την πιο πρόσφατη τοποθέτηση σας… Το ερώτημα παραμένει: Σε ποιόν να δώσει ο λαός; Και ποιοι είσαστε οι πολλοί; Είστε υποψήφιος με το Νίκο Σταυρέλη; Ο κορινθιακός λαός θέλει ξεκάθαρες θέσεις και όχι αντιπαραθέσεις και αντιπολιτευτική κριτική.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz