Connect with us

EDITOR

Με ποια στοιχεία κ.Δόντη;

Published

on

Προ ολίγων ημερών δημοσιοποιήθηκε από την παράταξη του Δημάρχου Κορινθίων η απόρριψη της έντασης του επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ κ.Νίκου Σταυρέλη αναφορικά με τα 3 έργα αγροτικής οδοποιίας, προυπολογισμού 3 εκ ευρώ. Η ένσταση, όπως αναφέρει η σκληρή ανακοίνωση του Δημάρχου, έγινε σε τρια επίπεδα, αποκεντρωμένη διοίκηση,  διαχειριστική αρχή και ευρωπαϊκά όργανα. Απερρίφθη και απο τα τρία με συνέπεια να υπογραφούν οι σχετικές συμβάσεις και να ξεκινά η υλοποίηση.

Πάρα ταύτα, σήμερα, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του κ.Σταυρέλη Μιχάλης Δόντης εξαπολύει διαδικτυακή επίθεση στον Δήμαρχο Κορινθίων χαρακτηρίζοντάς τον “Παραβάτη!”

Με ποιά στοιχεία; Είναι το ερώτημα που προκύπτει αφού η απόρριψη της ένστασης πιστοποίησε την νομιμότητα των ενεργειών!

Η αναφορά είναι σοβαρή και δεν εμπίπτει στα πλαίσια της πολιτικής αντιπαράθεσης και κριτικής. Όταν κατηγορείς έναν αιρετό και δει δήμαρχο για παραβάτη, οφείλεις να τεκμηριώνεις με στοιχεία. 

Διαθέτει τέτοια ο κ.Δόντης; 

Και αν ναι, γιατί οι ενστάσεις απερρίφθησαν; Υπονοεί ο δημοτικός σύμβουλος πως όλα τα όργανα είναι “εμπλεκόμενα”;

 

Γράφει ο κ. Δόντης:

Δυστυχώς, στα πλαίσια της εκλογικής αντιπαράθεσης φαίνεται να έχει χαθεί η ψυχραιμία. Να θυμίσουμε στους αναγνώστες μας πως αναφορικά με τα έργα της Νεμέας και τις διαφορετικές εκπτώσεις έχουν δοθεί οι ανάλογες διευκρινίσεις. Το ένα έργο με το άλλο δεν φέρουν τα ίδια χαρακτηριστικά και τις ίδιες τεχνικές δυσκολίες, ως εκ τούτου και η διαφοροποίηση. Η επιμονή στην σύγκριση δημιουργεί επιπλέον ερωτήματα όπως και το ύφος που ένας αιρετός απευθύνεται στον πρώτο πολίτη, τον εκλεγμένο από την πλειοψηφία των πολιτών, πως απευθύνεται στο αξίωμα ουσιαστικά του δημάρχου!

Το  ουσιώδες ερώτημα βέβαια είναι, αμφισβητεί ο δημοτικός σύμβουλος κ.Δόντης τις αποφάσεις των οργάνων στα οποία προσέφυγε ο επικεφαλής του; Διότι, η απόρριψη της ένστασης δεν προήλθε απο τον δήμαρχο ούτε και απο δημοτικά όργανα.

Μήπως τελικά, χάριν εντυπωσιασμών, ο δημόσιος λόγος έχει χάσει την εγκυρότητά του; 

Το γιατί, τέλος, ο σύμβουλος επικαλείται τις αναφορές του κ.Πνευματικού και όχι του κ.Σταυρέλη, είναι επίσης σημείο που δημιουργεί ερωτήματα.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz