Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Με πλήρεις συνδυασμούς κατέθεσαν τα ψηφοδέλτιά τους Νανόπουλος και Σταυρέλης

Published

on

Επεσε χτες τα μεσάνυχτα η αυλαία της πιο δύσκολης ίσως φάσης της προεκλογικής περιόδου για τους υποψήφιους δημάρχους, που δεν ήταν άλλη από την συμπλήρωση των ψηφοδελτίων και την κατάθεση των συνδυασμών στο πρωτοδικείο.

Στην Κόρινθο με ανακοινώσεις τους τόσο ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, όσο και ο διεκδικητής του θώκου Νίκος Σταυρέλης με ανακοινώσεις τους αναφέρθηκαν στην συμπλήρωση πλήρους ψηφοδελτίου, που σημαίνει 300 υποψήφιοι για καθε συνδυασμό.

Υπεβλήθη ο συνδυασμός της νίκης, της ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ“, αναφέρει ο κ. Νανόπουλος στην ανακοίνωσή του.

Όπως ήταν δεδομένο, ΚΑΜΙΑ θέση δεν έμεινε κενήΕίμαι υπερήφανος για όλους και όλες σας και σας ευχαριστώ θερμά για την στήριξή σας! Περισσότερο όμως ευχαριστώ εσάς που λόγω των ορίων του νόμου δεν μπόρεσα να σας συμπεριλάβω στο ψηφοδέλτιο.

Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ την μεγάλη Αλλαγή που ξεκινήσαμε το 2019! Με συνέπεια, σύνεση και ευθύνη! Για μια ιστορική 2η θητεία στο Δήμο Κορινθίων!

Ο Δήμος Κορινθίων την δικαιούται! Οι δημότες του την αξίζουν”!

Από τη μεριά του ο Νίκος Σταυρέλης στην δική του ανακοίνωση αναφέρει:

“Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνω στους συμπολίτες μας την κατάθεση στο Πρωτοδικείο Κορίνθου της υποψηφιότητας του συνδυασμού μας «ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ».

Ένας συνδυασμός υπερπλήρης με 300 συνολικά υποψήφιους σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου Κορινθίων και σε όλες ανεξαιρέτως τις 22 δημοτικές κοινότητές μας, (89 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, 210 υποψήφιοι τοπικοί σύμβουλοι, πλέον του επικεφαλής).

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμμετέχοντες υποψηφίους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την κατανόηση και στους συμπολίτες μας που δεν καταφέραμε να είναι υποψήφιοι λόγω υπερκάλυψης του ανώτατου αριθμού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους συνεργάτες μου που άοκνα με στηρίζουν και έφεραν σε πέρας όλο αυτό το εγχείρημα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στις γυναίκες που πλαισιώνουν το συνδυασμό μας και υπερκαλύψαμε τις ποσοστώσεις του 40%.

Είναι το ψηφοδέλτιο με τον ανώτατο αριθμό υποψηφίων (300) που δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του Δήμου μας.

Κοιτάμε μπροστά.

Η νίκη πλησιάζει στις 8 Οκτώβρη.”

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz