Connect with us

EDITOR

Με Νικητόπουλο στον πάγκο του συνεχίζει ο ΚΑΟ Κορίνθου!

Published

on

Επιστροφή στις επιτυχίες αλλά κυρίως αλλαγή στο κακό κλίμα που είχε επικρατήσει το τελευταίο διάστημα μεταξύ παικτών και προπονητή, θέλει να επιτύχει ο ΚΑΟ Κορίνθου αναθέτοντας τα προπονητικά ηνία στον Τάσο Νικητόπουλο.  Η αλλαγή κρίθηκε αναγκαία και επιτακτική μετά την 3η ήττα της ομάδας, σ ένα αρνητικό σερί κακών εμφανίσεων παρ ότι είχαν καταγραφεί και 3 νίκες. Η ομάδα έδειχνε στο γήπεδο κουρασμένη και σε κακή ψυχολογική κατάσταση ωθώντας την διοίκηση στην απόφαση να λύσει την συνεργασία της με τον Κώστα Σορώτο την περασμένη Δευτέρα το βράδυ.

Η έλευση Νικητόπουλου ανακοινώθηκε χθες το απόγευμα με την παρουσία του στην προπόνηση της ομάδας. Το κλίμα όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ομάδα, θερμό κυρίως διότι ο Τάσος Νικητόπουλος είναι ένας άνθρωπος που έχει ξαναβρεθεί στον πάγκο της ομάδας, ήταν εκείνος μάλιστα που την είχε οδηγήσει στα σαλόνια της Β΄Εθνικής.

“Στα ήρεμα και σταθερά χέρια του Τάσου Νικητόπουλου από σήμερα το τιμόνι του Καοκ! Ο coach, άνθρωπος δικός μας αφού για 3 χρόνια έχει βρεθεί στον πάγκο μας, έχει οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες και έχει διατηρήσει άριστες και στενές σχέσεις με τους ανθρώπους της , αναλαμβάνει να την οδήγησει στο Πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με την #συνεση, την #πειθαρχία, την #πραότητα και την #εμπειρία που τον διακρίνουν σε όλα τα χρόνια της μπασκετικής του πορείας , προσφέροντας της όλα όσα έχει ανάγκη στην παρούσα φάση” αναφέρει η ομάδα.
Ο Τάσος Νικητόπουλος με λιγα και ξεκάθαρα λόγια , όπως άλλωστε το συνηθίζει, έθεσε στους παίχτες το πλαίσιο που όλοι από σήμερα θα ακολουθήσουν πιστά. “Σας γνωρίζω όλους, κάποιους προσωπικά κάποιους μπασκετικά. Σας εμπιστεύομαι όλους, σας πιστεύω όλους, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλάζουμε την ψυχολογία μας και το μπάσκετ θα το βρούμε είμαι βέβαιος” ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η ομάδα έχει μπροστά της έναν κρίσιμο αγώνα για την 8η αγωνιστική με  την Κηφισιά στην έδρα της. Οι ημέρες προετοιμασίας δεν είναι πολλές και το στοίχημα είναι μεγάλο αφού καλείται να δείξει στον κόσμο που κάθε φορά γεμίζει το ΔΑΚ πως έστω έχει ξεκινήσει η αλλαγή προς το καλύτερο.
Άλλωστε οι φίλαθλοι δεν θέλουν μια ομάδα που δεν χάνει ποτέ. Οι φίλαθλοι θέλουν μια ομάδα που αγωνίζεται πάντα, ακόμα κι αν χάνει στο τέλος. 
κι αυτό το αγωνιστικό πνεύμα πρέπει να βρει ο ΚΑΟΚ. 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz