Connect with us

Επικαιρότητα

Με λαμπρότητα η παρέλαση για την 25 Μαρτίου

Published

on

Με λαμπρότητα στέφθηκε η σημερινή παρέλαση στην Κόρινθο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς για να τιμήσει τους ήρωες που με το αίμα τους μας πρόσφεραν τη λευτεριά.

Η παρέλαση ξεκίνησε λίγο πριν τις 12.30 με το πέρας της δοξολογίας που τελέστηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αποστόλου Παύλου και την κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Οι επίσημοι πήραν τις θέσεις τους και ο τελετάρχης έδωσε το σύνθημα έναρξης.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα Κορίνθου, με παρουσία και του παιδικού της τμήματος άνοιξε την παρέλαση παίζοντας το ”Μακεδονία ξακουστή” και στη συνέχεια παρέλασαν οι διασώστες του Ερυθρού Σταυρού.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η συνέχεια με λιλιπούτειους μαθητές των Βρεφονηπιακών σταθμών της πόλης μας να παρελαύνουν φορώντας υπέροχες στολές από διάφορες περιοχές της χώρας.

Έπειτα ήρθε η σειρά της νέας γενειάς με μαθητές δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων της πόλης να τιμούν τους ήρωες του 1821.

Στην παρέλαση ξεχώρισε και ο Σύλλογος Κρητών Κορινθίας καθώς και ο Σύλλογος Αρκάδων. Επίσης ο σύλλογος Εφέδρων Πελοποννήσου έδωσε βροντερό παρών.

Η παρέλαση έκλεισε με την παρουσία του στρατού.

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz