Connect with us

Ελλάδα

Με επίσκεψη στη Νεμέα μαζί με τον Μητσοτάκη ξεκινά ο Βέμπερ την εκστρατεία του για νέος πρόεδρος της Ε.Ε.

Published

on

Στο Ζάππειο η επίσημη εκδήλωση – Ο Μάνφρεντ Βέμπερ επέλεξε το συγκεκριμένο χώρο καθώς εκεί πριν από μισό αιώνα υπεγράφη το ιστορικό πρωτόκολλο ένταξης της χώρας μας στην Ενωμένη Ευρώπη.

Μπροστά σε ένα χολιγουντιανού τύπου σκηνικό με πολλές κάμερες και περισσότερα φώτα, που στήνεται εδώ και μέρες στο αίθριο του Ζαππείου Μεγάρου, θα γίνει σήμερα, Μεγάλη Τρίτη, η επίσημη τελετή έναρξης της προεκλογικής εκστρατείας του υποψηφίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μάνφρεντ Βέμπερ.

Ο Γερμανός πολιτικός επέλεξε τον εμβληματικό αυτό χώρο για την ευρωπαϊκή Ελλάδα, καθώς εκεί πριν από μισό αιώνα υπεγράφη το ιστορικό πρωτόκολλο ένταξης της χώρας μας στην Ενωμένη Ευρώπη, προκειμένου να εκπέμψει το δικό του μήνυμα προς όλους τους Ευρωπαίους πολίτες, με την ψήφο των οποίων φιλοδοξεί να προκύψει πλειοψηφία του ΕΛΚ στη νέα σύνθεση της Ευρωβουλής και να αναδειχθεί ο ίδιος διάδοχος του Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ. 

Νωρίτερα ο κ. Βέμπερ, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, θα ξεναγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας Νεμέας και οι δύο άνδρες, αφού επισκεφθούν τον συνεταιρισμό των οινοπαραγωγών της περιοχής, θα παρακαθίσουν σε γεύμα που θα τους παρατεθεί με τη συνοδεία των περίφημων τοπικών κρασιών.

Η επιλογή της Ελλάδας για την επίσημη πρεμιέρα της καμπάνιας του υποψηφίου της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής πολιτικής οικογένειας, σε συνδυασμό με τις εικόνες τόσο από τη Νεμέα όσο και από το Ζάππειο που θα ταξιδέψουν σε όλη την Ευρώπη, θεωρούνται από το επιτελείο της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως η καλύτερη απόδειξη για την αναβαθμισμένη σχέση που έχουν οικοδομήσει στο ευρωπαϊκό στερέωμα ο κ. Μητσοτάκης και το κόμμα του.

Πηγή – Πρώτο Θέμα

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz