Connect with us

EDITOR

Με αυξήσεις δημοτικών τελών θα ξεκινήσει ως Δήμαρχος ο Νίκος Σταυρέλης;

Published

on

Μια δήλωση που θα συζητηθεί πολύ έκανε το πρωί σε ραδιοφωνική εκπομπή ο επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Νίκος Σταυρέλης. Ο κ.Σταυρέλης μιλώντας για την σύμβαση ενεργειακής αναβάθμισης του οδοφωτισμού του δήμου Κορινθίων, ανέφερε πως ο ίδιος ως Δήμαρχος στις αρχές του 2024 θα προχωρήσει σε αυξήσεις δημοτικών τελών!

Η αύξηση σύμφωνα με τον κ.Σταυρέλη θα είναι αναγκαστική και θα απορρέει από την σύμβαση όμως τέτοια δήλωση δεν έχει γίνει από το σημερινό δήμαρχο τουναντίον ο Βασίλης Νανόπουλος την Παρασκευή επανέλαβε την δέσμευση του για μη αύξηση τελών τον επόμενο χρόνο και για προσπάθεια ακόμα και μείωσης τους!

Σε κάθε περίπτωση η δήλωση του επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ , σε μια περίοδο που οι πολίτες είναι ήδη επιβαρυμένοι οικονομικά, δεν αποτελεί εκλογικό ατού, ακόμα κι αν είναι όπως λέει αναγκαστική. Άλλωστε αυτήν την πολιτική είχε υποστηρίξει και όντας μέλος της δημοτικής αρχής Πνευματικού, ο δήμος Κορινθίων ήταν και είναι από τους δήμους με τα υψηλότερα δημοτικά τέλη. Κι αυτά έχουν ψηφιστεί από την προηγούμενη αρχή.

Σήμερα, η νέα αρχή δηλώνει πως δεν θα προχωρήσει σε αυξήσεις, πως θα κάνει προσπάθειες μείωσης τους. Ο κ.Νίκος Σταυρέλης όμως μιλά για αυξήσεις ξεκάθαρα προφανώς διατηρώντας την πολιτική που εφάρμοζε και η αρχή στην οποία συμμετείχε. Των αναγκαστικών αυξήσεων.

Αν ο πολίτης  επιλέγει διοικούντες που αναγκάζονται να προχωρήσουν σε ενέργειες και δεν τις επιλέγουν, θα φανεί. Η δήλωση πάντως θα συζητηθεί.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz