Connect with us

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

Μεταφέρονται στο στρατόπεδο τα οχήματα του δήμου – Τι εξασφάλισε ο Σταυρέλης από το ΤΕΘΑ

Published

on

Ένα σοβαρό ζήτημα, που αφορούσε την παραχώρηση της έκτασης του 1,5 στρέμματος στο στρατόπεδο των Κεχρεών, συζήτησε με το ΤΕΘΑ ο Νίκος Σταυρέλης, σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, παρόντος του αντιδημάρχου Πολεοδομίας Βασίλη Πανταζή.

Όπως φαίνεται, η προηγούμενη διοίκηση του δήμου δεν είχε εκπληρώσει την υποχρέωση καταβολής του τιμήματος των 500 ευρώ το μήνα στο ΤΕΘΑ και έτσι το τελευταίο υπαναχώρησε από την αρχική συμφωνία. Αυτό, όμως, είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεκινήσει το Βαρδινογιάννειο Ίδρυμα την διαδικασία της εγκατάστασης της μονάδας αφαλάτωσης, στον συγκεκριμένο χώρο.

Ο δήμαρχος Κορινθίων ζήτησε από το ΤΕΘΑ να ξεκινήσει η διαδικασία απο μηδενική βάση και δεσμεύτηκε πως “η εκκρεμότητα των 1500 ευρώ, που υπάρχει ως αντίτιμο θα τακτοποιηθεί τους επόμενους δυο μήνες”.

Σε ό,τι αφορά το ζήτημα του στρατοπέδου του 6ου ΣΠ ο κ. Σταυρέλης ανέφερε πως ζητήθηκε μία έκταση 40 στρεμμάτων, εντός του στρατοπέδου, στη δυτική πλευρά και απέναντι από το νεκροταφείο, προκειμένου να δημιουργηθεί ασφαλής χώρος στάθμευσης όλων των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου, καθώς επίσης και να εγκατασταθούν όλα τα συνεργεία εκεί. Μάλιστα o κ. Σταυρέλης κατέθεσε αίτημα να δημιουργηθεί ξεχωριστή είσοδος, αυτόνομη και φυλασσόμενη από τον Δήμο. Το αίτημα αντιμετωπίστηκε θετικά από το ΤΕΘΑ

Τέλος, από τη μεριά του δήμου υπήρξε δέσμευση να επανεξεταστεί το αντίτιμο χρήσης σύμφωνα με τις αντικειμενικές αξίες για τον χώρο του πεδίου βολής, έκτασης 8 περίπου στρ. στον οποίο έχουν εγκατασταθεί από την δεκαετία του 1980 επι δημαρχίας Νίκου Κουΐνη οι υδατοδεξαμενές και το διυλιστήριο της πόλης της Κορίνθου.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz