Connect with us

EDITOR

Μετά τον Παπαμιχαήλ ο…Πανταζής!

Published

on

Προ ημερών ο Πρόεδρος του ΣΕΑΚ Γιώργος Παπαμιχαήλ είχε αναρτήσει στρώμα πεταμένο παρακειμένως του δρόμου στην Αρχαία Κόρινθο εγκαλώντας τους φορείς και όχι τον πολίτη που θεώρησε ότι εκεί έπρεπε να το πετάξει, επειδή γαια ρκετές ημέρες δεν το είχαν μαζέψει. Ο Πρόεδρος ΚΑΜΙΑ αναφορά δεν έκανε στην δημοσίευση του για δική του ενέργεια, λόγου χάρη να ενημερώσει την υπηρεσία ογκωδών του δήμου, η μοναδική έννοια ήταν να αναρτηθεί το πεταμένο στρώμα και να εγκληθούν οι τοπικοί κυρίως άρχοντες σε έναν “πόλεμο” που δεν έχει τέλος στην Αρχαία Κόρινθο και καθημερινά “πληγώνει” τον τόπο.

Σήμερα σκυτάλη παίρνει ο κ.Σπύρος Πανταζής ο οποίος αναρτά ένα άλλο στρώμα, σε ένα άλλο σημείο της Αρχαίας, δίπλα από κάδους αποκομιδής. Επίσης δεν αναφέρεται σε δικές του ενέργειες, απλής ενημέρωσης της υπηρεσίας, αλλά μονάχα στο οτι το στρώμα είναι εκεί 10 ημέρες! Για τον συγχωριανό του που το εναπόθεσε χωρίς την προβλεπόμενη διαδικασία βέβαια, ούτε λόγο και αυτός!

Μάλιστα ο κ.Πανταζής καταλήγει πως…τέτοιες ενέργειες θα τον κάνουν να ξαναασχοληθεί με τα κοινά στις εκλογές που έρχονται!

Τι σου κάνει ένα στρώμα, εν προκειμένω δυο αγαπητέ αναγνώστη!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz