Connect with us

Ελλάδα

Μετά τον Μπισμπίκη, χαμός και με το τσιγάρο της Πάολα στην πίστα: “Θα εφαρμοστεί ο νόμος” λέει ο Πλεύρης

Published

on

“Προφανώς θα εφαρμοστεί ο νόμος” είπε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης για την Πάολα, παίρνοντας θέση για την εμφάνιση της τραγουδίστριας με τσιγάρο στην πίστα νυχτερινού κέντρου.

Θάνος Πλεύρης για τσιγάρο της Πάολα: Θα εφαρμοστεί ο αντικαπνιστικός νόμος

Ειδικότερα, τις προηγούμενες ημέρες, η γνωστή τραγουδίστρια Πάολα τραγούδησε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται με ένα τσιγάρο στα χέρια, ερμηνεύοντας το τραγούδι “Το παλιό μου Παλτό”, με φωτογραφίες και βίντεο από το περιστατικό να γίνονται viral στα social media.

Μάλιστα, για το περιστατικό πήρε θέση ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, όταν ρωτήθηκε σχετικά στην πρωινή εκπομπή του OPEN “Ωρα Ελλάδος”, αναφέροντας ότι και σε αυτή την περίπτωση θα εφαρμοστεί ό,τι προβλέπει ο αντικαπνιστικός νόμος.

ΠΑΟΛΑ ΤΣΙΓΑΡΟΗ τραγουδίστρια Πάολα με τσιγάρο στην πίστα του νυκτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται

“Θα γίνουν όλα που πρέπει να γίνουν. Εδώ υπάρχει μια ιδιαιτερότητα που πρέπει να την πω. Δεν είναι ιδιαιτερότητα του μαγαζιού που δεν μπορεί να ελέγξει έναν θαμώνα που άναψε τσιγάρο. Εδώ έγινε ό,τι έγινε όχι με την ανοχή, αλλά με την παρότρυνση του μαγαζιού. Οπότε προφανώς θα εφαρμοστεί ο νόμος”, δήλωσε, χαρακτηριστικά, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Πρόστιμο στο μαγαζί της Δέσποινας Βανδή για το τσιγάρο του Βασίλη Μπισμπίκη

Τονίζεται πως λίγες μέρες πριν, ο Θάνος Πλεύρης είχε ανακοινώσει πρόστιμο στο κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, καθώς ο σύντροφός της, ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, είχε εμφανιστεί με τσιγάρο.

“Επειδή ο αντικαπνιστικός νόμος και ισχύει και εφαρμόζεται ήδη, με βάση αυτήν την φωτογραφία κινείται η διαδικασία να επιβληθεί το πρόστιμο στο μαγαζί και σε όσους παρανομούν. Ο νόμος ισχύει για όλους και το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ” είχε γράψει ο Θάνος Πλεύρης για το συμβάν.

 

thetoc.gr

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz