Connect with us

Αθλητισμός

Μεγάλο διπλό στη Θεσσαλονίκη για τον ΑΣΠ Κόρινθος

Published

on

Ο ΑΣΠ Κόρινθος ήταν και πάλι συγκεντρωμένος στον στόχο του, έπαιξε ποιοτικό volley στο μεγαλύτερο μέρος της εκτός έδρας αναμέτρησης με τους Μακεδόνες Αξιού και πήρε δικαίως ένα πολύ σημαντικό διπλό στη Θεσσαλονίκη.

Η άτυχη την βραδιάς ήταν δίχως αμφιβολία η Στέλλα Λαγουδάκη, η οποία σε μια φάση όπου σηκώθηκε για να καρφώσει, προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο γόνατο. Στο σημείο εκείνο το γήπεδο “πάγωσε”, ο γιατρός έσπευσε για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ήταν μια στιγμή που θα μπορούσε να αλλάξει ριζικά την εικόνα του παιχνιδιού.

Παρ’όλα αυτά, έχοντας σε εξαιρετική ημέρα την Λιουτίκοβα που αναδείχθηκε και πρώτη σκόρερ του αγώνα, αλλά και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια, η ομάδα του Αρη Ανδρεόπουλου ανέβασε ακόμα περισσότερο την απόδοσή της, δεν άφησε κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους και έφτασε σχετικά εύκολα στην επικράτηση με 3-1 σετ.

Οπως και να έχει, την χαρά της νίκης και των τριών βαθμών επισκίασε ο τρομακτικός τραυματισμός της Λαγουδάκη, η οποία το πρωί της Δευτέρας θα υποβληθεί μαγνητική, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού, αλλά και να εκτιμηθεί το ακριβές χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Το Σάββατο 23/11 (19:00) οι “ερυθρόλευκες” υποδέχονται στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου την ΑΕΚ, σε μια άκρως απαιτητική αναμέτρηση, όπου με την δύναμη του κόσμου μας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε με αξιώσεις.

ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ – ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 1-3 (25-17, 17-25, 22-25, 21-25)

Διαιτητές: Αβραμίδης, Γιωγιού Αλκ..

ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Οικονομίδης): Τσιμαφέγιεβα, Μητακίδου, Ζιώγα, Ζίγκα, Δορούκα, Τσοχατζή / Ευθυμιάδου (λ), Παπαδοπούλου (λ), Τζειρανίδου Δ., Δήμου, Τζειρανίδου Σ..

ΑΣΠ ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Ανδρεόπουλος): Πατουχέα (8), Λαγουδάκη (11), Γιώτα (3), Λιουτίκοβα (24), Αποστολάκη (11), Παναγοπούλου (7) / Μαργαρίτη (λ), Μιχαλά, Αλατζάκη (2).

Πηγη korithosvolley.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz