Connect with us

Ελλάδα

Μαρτυρία για τη Μαρκέλλα: Την είχαν δεμένη με χειροπέδες ‑ Πονάει στα πλευρά

Published

on

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η Μαρκέλλα, δεν είχε καταλάβει ότι είχαν περάσει μέρες από την εξαφάνισή της. «Νόμιζε ότι την πήραν σήμερα το πρωί»

Σοκάρει η μαρτυρία της Κατερίνας Σεραφημίδου, της γυναίκας που βρήκε μαζί με τον Γιώργο Οικονόμου την 10χρονη Μαρκέλλα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η κ. Σεραφημίδου κάθισε μαζί με τη μικρή Μαρκέλλα μέχρι να έρθει η αστυνομία και προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Το 10χρονο κοριτσάκι της είπε πως την άφησε κοντά στο πρατήριο υγρών καυσίμων η ίδια γυναίκα η οποία την πήρε και πως της έδωσε 30 ευρώ για να μη μιλήσει σε κανένα.

Επίσης της αποκάλυψε πως όσο την κρατούσαν της φορούσαν χειροπέδες ενώ η Μαρκέλλα ανέφερε πως την πείραξαν και πως πονούσε στα πλευρά, χωρίς ωστόσο να προβεί σε άλλες λεπτομέρειες, με την αστυνομική έρευνα να αναμένεται να δώσει φως σε αυτή την περίεργη υπόθεση.

«Το παιδί ήταν σε κατάσταση σοκ. Έκλαιγε και ζητούσε τη μαμά του», είπε η κ. Σεραφημίδου, στο thestival.gr, λέγοντας πως το παιδί φαινόταν να είναι «λίγο στα χαμένα», ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η Μαρκέλλα, δεν είχε καταλάβει ότι είχαν περάσει μέρες από την εξαφάνισή της.

«Νόμιζε ότι την πήραν σήμερα το πρωί», είπε η κ. Σεραφημίδου.

πηγή: e-daily.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz