Connect with us

EDITOR

Μια βιβλιοθήκη – πρότυπο στο Γυμνάσιο Αθικίων – Φιλοξενεί 3563 τίτλους!

Published

on

Μια είδηση που αποπνέει ελπίδα! Σήμερα παγκόσμια ημέρα ελληνικής γλώσσας στο Γυμνάσιο Αθικίων εγκαινιάζεται μια βιβλιοθήκη πραγματικά πρότυπο!  Μία βιβλιοθήκη σύγχρονη με λειτουργία αντάξια του σύγχρονου και ανοιχτού προς την τοπική κοινωνία σχολείου -όπως το οραματίζονται οι εκπαιδευτικοί του” σύμφωνα με ανάρτηση εκπαιδευτικού του σχολείου!
Η βιβλιοθήκη που ξεκίνησε με «μαγιά» λίγων βιβλίων, κατόρθωσε σήμερα να απαριθμεί 3563 τίτλους.
Η πρόκληση είναι τι μπορούμε να κάνουμε εμείς όλοι μαζί , οι εκπαιδευτικοί-οι γονείς- η τοπική κοινωνία σε κάθε σχολείο για την καλύτερη εκπαίδευση των παιδιών μας. Στο σχολείο μας , σκεφτήκαμε συλλογικά, συνεργατικά πως μια σύγχρονη σχολική δανειστική βιβλιοθήκη μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης. Το παραπάνω εγχείρημα δεν θα γινόταν πραγματικότητα αν δεν ανταποκρίνονταν στο κάλεσμά μας για δωρεά βιβλίων πλήθος δωρητών .Όπως
Το Ευγενίδειο Ίδρυμα
Το 1ο Γυμνάσιο Δραπετσώνας
Το Pierce American college of Greece
Η Ελληνογαλλική σχολή Jeanne D Arc
Η βιβλιοθήκη Σαρωνίδας “Αντώνιος Ιωαννίδης”και
πλήθος ιδιωτών .
Αν οι εκπαιδευτικοί Φώτη Αργυρώ , Μπεκιάρη Χρυσούλα και Μαρδικης Δημήτριος μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες της Παιδαγωγικής ομάδας, δεν έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους , καθημερινά μετά τη λήξη των μαθημάτων , χωρίς να υπολογίζουν ωράρια.
Εκφράζουμε σε όλους από καρδιάς τις θερμές μας ευχαριστίες.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz