Connect with us

Επικαιρότητα

Μένιος Φουρθιώτης: ”Ναι” σε ειδική διατροφή και συνδρομητική τηλεόραση στο κελί του

Published

on

Δεκτά τα αιτήματα του Μένιου Φουρθιώτη από το δικαστικό συμβούλιο της φυλακής. Τι ζήτησε ο 35χρονος τηλεπαρουσιαστής.
Ο Μένιος Φουρθιώτης θα μπορεί να παρακολουθεί συνδρομητική τηλεόραση και να απολαμβάνει ειδική διατροφή στο κελί του στον Κορυδαλλό.
Ειδικότερα, το δικαστικό συμβούλιο ενέκρινε το αίτημα του 35χρονου τηλεπαρουσιαστή να μπορεί να έχει πρόσβαση σε ειδική διατροφή, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει και δεν θα σιτίζεται πλέον από την κουζίνα της φυλακής.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον ALPHA, κάθε εβδομάδα ένα συγγενικό του πρόσωπο που θα ορίσει ο ίδιος θα του φέρνει συγκεκριμένα τρόφιμα, τα οποία θα μπορεί να συντηρεί σε ψυγειάκι στον θάλαμό του και να τα ζεσταίνει στον κοινόχρηστο φούρνο.
Παράλληλα, θα έχει πρόσβαση σε συνδρομητική τηλεόραση σε δύο πλατφόρμες για δορυφορικά κανάλια.
Πριν από μερικά 24ωρα, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης, επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ προσκόμισε και τα σχετικά έγγραφα.
Ωστόσο, η πρόταση του εισαγγελέα Πρωτοδικών ήταν απορριπτική, που σημαίνει πως ο κ. Φουρθιώτης θα παραμείνει προφυλακισμένος καθώς στο σκεπτικό τονίζεται πως νοσήματα σαν του κ. Φουρθιώτη δεν καθιστούν αναγκαία μια αποφυλάκιση.

Βαρύ κατηγορητήριο

Το κατηγορητήριο σε βάρος του είναι βαρύ καθώς περιλαμβάνει τα δύο κακουργήματα που είναι η ηθική αυτουργία κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση στη διακεκριμένη οπλοκατοχή και οπλοφορία και η ηθική αυτουργία στην έκρηξη και οπλοφορία.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz