Connect with us

EDITOR

Λύσεις στα προβλήματα του Λεχαίου μέσω facebook ψάχνει ο τοπικός πρόεδρος!

Published

on

Θεατές σε μια παράσταση παραλόγου οι κάτοικοι της περιοχής του Λεχαίου το τελευταίο διάστημα. Τα social media έχουν μετατραπεί σε πεδίο διαμάχης και αντιπαράθεσης, προσωπικής κόντρας και εμπάθειας με μοναδικούς χαμένους εν τέλει…τους κατοίκους. Ο τοπικός Πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο αρέσκονται τελευταία να αναρτούν θέματα που αφορούν την περιοχή και ουσιαστικά να νίπτουν τας χείρας τους λέγοντας πως η κεντρική δημοτική αρχή δεν κάνει τίποτα αφαιρώντας απο το κάδρο την δική τους ευθύνη ως εκλεγμένοι.

Στόχος υπήρξε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας όμως δεν είναι εν τέλει μόνο αυτός. Συνολικά το τοπικό συμβούλιο διατρανώνοντας την ανεξάρτητη εκλογή του και προειδοποιώντας για “καιρό γαρ εγγυ” μοιάζει να έχει χάσει τον προσανατολισμό της εκλογής του η οποία δεν πρέπει να έχει άλλο σκοπό από την ωφέλεια του τόπου και των πολιτών.

Την ίδια ώρα που άλλες δημοτικές ενότητες ολοκληρώνουν έργα και παρεμβάσεις στο Λέχαιο καταγράφεται μια ανευ προηγουμένου κατάσταση η οποία έχει αρνητικές συνέπειες για τους πολίτες. 

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του Τοπικού Προέδρου Ανδρέα Πούλου πριν απο λίγο στην ανάρτηση του συναδέλφου του Γιάννη Κανέλου ο οποίος πόσταρε την πεζοδρόμηση προς την Φανερωμένη.

“Πες μου μου να κάνω και εγώ αίτημα” γράφει μεταξύ άλλων ο τοπικός πρόεδρος κατορθώνοντας εν τέλει να εκθέτει μόνο τον εαυτό του. Διότι, το facebook αγαπητέ πρόεδρε δεν είναι ο τρόπος να λύνεις τα προβλήματα σου ούτε και να προωθείς ζητήματα του τόπου σου! Ακόμα κι αν διαφωνείς πολιτικά, ακόμα κι αν αντιμετωπίζεις δυσκολίες στην συνεργασία σου με κάποια μέλη της δημοτικής αρχής οφείλεις να είσαι παρών, να διεκδικείς, να πιέζεις.

Απο τις επιλογές τους βέβαια, κρίνονται όλοι! και δυστυχώς τα έργα δείχνουν πως όλες οι κοινότητες έχουν βρει τρόπους συνεργασίας, πλην ελαχίστων και συγκεκριμένα δυο, του Λεχαίου και της Αρχαίας Κορίνθου. Μήπως τα τοπικά συμβούλια να αναρωτηθούν γιατί; 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz