Connect with us

Επικαιρότητα

Λουτράκι: Τοποθετήθηκε στη “ΝΕΡΑΙΔΑ” η υποδομή πρόσβασης ΑΜΕΑ

Published

on

«Στην παραλία της Νεράιδας Λουτρακίου τοποθετήθηκε για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, η ολοκληρωμένη υποδομή πρόσβασης των συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα, στη θάλασσα.

Πρόκειται για τον μηχανισμό Seatrac, μια μη μόνιμη, ενεργειακά αυτόνομη εγκατάσταση που δίνει τη δυνατότητα σε συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα να απολαύσουν ασφαλή και αυτόνομη πρόσβαση στην θάλασσα. Η χρήση της εγκατάστασης είναι, όπως κάθε χρόνο, δωρεάν.

Ο μηχανισμός “Seatrac” αποτελείται από ράγες σταθερής τροχιάς, μέσα στις οποίες ένα ειδικά διαμορφωμένο κάθισμα μπορεί να κινηθεί μέσα και έξω από το νερό. Δίπλα σε αυτόν τοποθετήθηκαν εκ νέου, ειδικός διάδρομος, ντουζιέρα, τουαλέτα ΑμΕΑ και πραγματοποιήθηκε διαμόρφωση του χώρος πρόσβασης και οι θέσεις για ΑμΕΑ στο πάρκινγκ μπροστά από την παραλία. Είναι ενεργειακά αυτόνομο, καθώς διαθέτει φωτοβολταϊκό πάνελ και δεν τροφοδοτείται από το τοπικό δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Προς ενημέρωση των χρηστών του ειδικού μηχανισμού, σας γνωστοποιούμε ότι μπορείτε να παραλάβετε το ειδικό τηλεχειριστήριο λειτουργίας από το κοντινό κατάστημα (εστιατόριο “Νεράιδα”)»

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz