Connect with us

Αθλητισμός

Λουτράκι: Πάνω από 1.000 αθλητές από 31 χώρες για το Πρωτάθλημα Χειροπάλης

Published

on

Το 29ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χειροπάλης και το 22ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Χειροπάλης ΑΜΕΑ, θα διεξαχθούν στο Λουτράκι από 17/5 – 22/5/2019 στο Κλειστό Στάδιο Λουτρακίου «Γεώργιος Γαλανόπουλος».

Διοργανωτής του Πρωταθλήματος είναι η Ευρωπαική Ομοσπονδία Χειροπάλης ενώ φορέας υλοποίησης της διοργάνωσης είναι ο Όμιλος Επιχειρήσεων SPORT CAMP Α.Ε. με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης Λουτρακίου.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρείας κ. Σπύρος Καραβούλης, στη σημερινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε εστίασε στα σημαντικά οφέλη που αποκομίζει η περιοχή από την φιλοξενία μεγάλων αθλητικών γεγονότων για δυο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι παρατείνεται η τουριστική σεζόν αυξάνοντας των τζίρο των τοπικών επιχειρήσεων και ο δεύτερος ότι προβάλλονται από κορυφαία διεθνή ΜΜΕ (που αναμεταδίδουν τους αγώνες) το Λουτράκι και η Πελοπόννησος διεκδικώντας μια υψηλή θέση στον παγκόσμιο αθλητικό τουρισμό.

Στις ενέργειες που έχουν γίνει προς αυτή την κατεύθυνση από το ξεκίνημα της θητείας της δημοτικής αρχής αναφέρθηκε ο δήμαρχος Λουτρακίου κ.Γιώργος Γκιώνης. «Αξιοποιήσαμε τις αθλητικές μας υποδομές και διοργανώσαμε σημαντικά αθλητικά γεγονότα, επενδύοντας στον αθλητικό τουρισμό. Θέλουμε το Λουτράκι να αποτελεί το «σπίτι» αθλητικών οργανώσεων υψηλών προδιαγραφών», ανέφερε.

Στη συνέντευξη τύπου συμμετείχε ο Πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χειροπάλης καθώς επίσης και ένας από τους πιο αξιοσέβαστους πρωταθλητές στον χώρο της Χειροπάλης ο κ. Παντελής Φιλικίδης. Και οι τρεις εξέφρασαν την ικανοποίηση τους από την διοργάνωση και δήλωσαν γοητευμένοι από τις ομορφιές της περιοχής.

Πηγή: sfedona.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz