Connect with us

Κόσμος

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Πέθανε στα 54 της η μοναχοκόρη του βασιλιά του ροκ εν ρολ, Έλβις

Published

on

Σε ηλικία 54 ετών πέθανε η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, μοναχοκόρη του βασιλιά του ροκ εν ρολ, Έλβις. Το 2020 είχε χάσει τον αγαπημένο της γιο, Μπέντζαμιν, ο οποίος αυτοκτόνησε σε ηλικία μόλις 27 ετών.

Η Λίζα Μαρί Πρέσλεϊ, μουσικός, τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του Έλβις Πρίσλεϊ, πέθανε την Πέμπτη έπειτα από καρδιακή ανακοπή που υπέστη στο σπίτι της. Διακομίστηκε εσπευσμένα το πρωί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, ενώ προηγουμένως είχε προσπαθήσει να την επαναφέρει κάνοντας της ΚΑΡΠΑ, ο πρώην σύζυγός της με τον όποιο συγκτατοικούσαν.

“Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Λίζα Μαρί μας άφησε”, ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Πρισίλα Πρίσλεϊ.

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Πέθανε στα 54 της η μοναχοκόρη του βασιλιά του ροκ εν ρολ, Έλβις

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση στις Χρυσές Σφαίρες παραπατώντας

Μόλις την Τρίτη βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ βραβεύτηκε για την εκπληκτική ερμηνεία του στον ρόλο του Έλβις στη βιογραφική ταινία “Έλβις“.

 

 

Ο Όστιν Μπάτλερ αφιέρωσε μερικά λόγια στις δυο γυναίκες: “σας ευχαριστώ που μού ανοίξατε τις καρδιές σας, τις αναμνήσεις σας, το σπίτι σας. Λίζα Μαρί και Πρισίλα, σας αγαπάω για πάντα” είχε πει αποδεχόμενος το βραβείο του.

thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz