Connect with us

Επικαιρότητα

Λάρισα: Τραγωδία με τον ξαφνικό θάνατο 13χρονου

Published

on

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Λάρισας, από το αιφνίδιο θάνατο ενός 13χρονου.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, ο μαθητής παραθέριζε με τους δικούς του στην παραλία του Πλαταμώνα.

Αφότου έπαιξε σε αυτήν, ο μικρός βρέθηκε ξαφνικά να πονάει στην πλάτη και την κοιλιακή χώρα και ξεκίνησε να λέει στους γονείς του πως δεν αισθανόταν καλά, με την κατάστασή του να χειροτερεύει ολοένα και περισσότερο.

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Κατερίνης, όπου οι γιατροί το διασωλήνωσαν και προσπάθησαν να το κρατήσουν στη ζωή. Εν τέλει, δεν τα κατάφεραν.

Οι γονείς του 13χρονου και οι δυο μεγαλύτερες αδελφές του, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη τόσο αιφνιδίως στην οικογένειά τους.

Σε δημοσίευσή της στο διαδίκτυο, ο αδελφή του μικρού γράφει:

«Δεν ήξερα μωρό μου ότι θα ήταν η τελευταία μας βόλτα, αλλιώς θα σε κράταγα αγκαλιά λίγο ακόμα. Να παίζεις μπάλα εκεί πάνω με τα άλλα αγγελάκια και εγώ θα σε βλέπω κάθε βράδυ. Σ αγαπάω μικρέ μου».

Tο αθλητικό σωματείο «Α.Ο Ιπποκράτης Λάρισας», με του οποίου τα χρώματα αγωνιζόταν το παιδί, γράφει στο διαδίκτυο:

«Α.Ο. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Θρήνος στη Λάρισα από την ξαφνική απώλεια ενός 13χρονου μαθητή ο οποίος έχασε την ζωή του στον Πλαταμώνα ενώ παραθέριζε με την οικογένειά του. Πρόκειται για τον Θωμά Μπουχλαριώτη (του Δημητρίου).

Ο 13χρονος αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και εντελώς ξαφνικά άφησε την τελευταία του πνοή. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κατερίνης και αναμένεται πλέον το αποτέλεσμα της νεκροψίας για τα αίτια του θανάτου του.

Ο άτυχος νεαρός ήταν μέλος της ομάδας μας για τρία χρόνια στα τμήματα Κ 10 και Κ 12 και φέτος ως μαθητής γυμνασίου εντάχθηκε στην ομάδα του ιδιωτικού σχολείου Μ. Ράπτου.

Βαρύ το πένθος και βαθιά η θλίψη για την οικογένεια του μικρού, όπως και για όλους εμάς. Βαρύς ο πόνος και για τους προπονητές της ακαδημίας μας κ. κ. ΓΕΡΟΔΗΜΟ & ΣΕΛΙΩΝΗ με τους οποίους ο άτυχος μικρός είχε ”δουλέψει” μαζί τους.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ και όλα τα μέλη της εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού ΘΩΜΑ.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ να έχεις αγαπημένο μας αστεράκι…».

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz