Connect with us

EDITOR

Κόρκα για νερά ΑΟΣΑΚ: Ολοκληρώνουμε τις διαδικασίες

Published

on

Ένας μήνες συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες από την σύσκεψη στην Π.Ε Κορινθίας με αντικείμενο τα νερά του ΑΟΣΑΚ και την άρδευση της δημοτικής ενότητας Άσσου – Λεχαίου. Στο διάστημα αυτό πολλά έχουν γίνει και έχουν αναλυτικά αναφερθεί απο το Mypressnet.gr. Τελευταία εξέλιξη ήταν η απόφαση, η νέα απόφαση του ΑΟΣΑΚ για άρδευση των επίμαχων περιοχών μετά την παρέμβαση στο Δ.Σ του οργανισμού από το δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο. Της απόφασης αυτής, και πάλι με ενέργειες του δήμου Κορινθίων καθαρίστηκε το αυλάκι του ΑΟΣΑΚ το Σαββατοκύριακο ώστε το νερό να φτάσει στα κτήματα. Αυτόν τον καθαρισμό να σημειώσουμε εδώ, είχε στην σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια αλλά και στην πορεία των αγροτών λίγες ημέρες μετά, δεσμευτεί η κυρία Αθηνά Κόρκα πως θα γίνει από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τα του καθαρισμού του αύλακα πόσταρε το Σάββατο ο τοπικός του Λεχαίου ευχαριστώντας Δήμαρχο Κορινθίων και Αντιδήμαρχο Πούρο και καταθέτοντας την ελπίδα του και η περιφέρεια να κάνει όσα πρέπει. Σε αυτήν την ανάρτηση θεώρησε σωστό να παρέμβει η χωρική αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Κόρκα και να ενημερώσει πως “οι διαδικασίες ολοκληρώνονται”!

Κανείς δεν θέλει να φανταστεί πόσο διάστημα θα χρειαζόταν η περιφέρεια για να προχωρήσει τις διαδικασίες εάν το θέμα δεν ήταν επείγον!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz