Connect with us

EDITOR

Κόρινθος: 27 εκ έργα από το “Αντώνης Τρίτσης” για το δήμο Κορινθίων

Published

on

Έχουν ήδη κατατεθεί φάκελοι για 17 εκ. ευρώ έργα που θα χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα ενώ επίκεινται και προτάσεις ακόμα 10 εκ ευρώ έως τις 31 Μάϊου

Πλήρως έρχεται να εκμεταλλευτεί το πρόγραμμα που έθεσε στην διάθεση της Αυτοδιοίκησης η Κυβέρνηση, ο δήμος Κορινθίων. Μέχρι και σήμερα έχουν κατατεθεί προτάσεις για έργα ύψους 17 εκατομμυρίων ευρώ, υπάρχει όμως και συνέχεια αφού το πρόγραμμα έλαβε παράταση για την υποβολή προτάσεων έως τις 31 Μαίου 2021.

Έχοντας στο χαρτοφυλάκιο του τις προτάσεις των 10 εκ. ευρώ που θα κατατεθούν αλλά και εκείνες που ήδη έχουν κατατεθεί στο “Αντώνης Τρίτσης” ο Δήμαρχος Κορινθίων συναντήθηκε με τον αρμόδιο για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιο Πέτσα λαμβάνοντας, σύμφωνα με το ενημερωτικό του δήμου, την στήριξη και την υπογραφή του υπουργού.

Στην συνάντηση πρέπει να σημειωθεί πως έδωσε το παρόν και ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας Χρίστος Δήμας, κινήσεις ισχυρά πολιτικές αφού αποδεικνύουν πως η Κορινθία πλέον όχι μόνο βρίσκεται στα κέντρα λήψης αποφάσεων αλλά και τις οριοθετεί.

«Όλους αυτούς τους μήνες έχει γίνει από την πλευρά του δήμου σημαντική δουλειά. Επιλέξαμε έργα ζωτικής σημασίας και καταθέσαμε άρτιες προτάσεις περίπου 17 εκ ευρώ έως σήμερα.  Θα κατατεθούν και άλλες προτάσεις ύψους 10 εκ Ευρώ ακόμα έως το τέλος Μαΐου.  Διεκδικούμε από το «Αντώνης Τρίτσης  σημαντικά κονδύλια και είμαι βέβαιος μετά την σημερινή μου συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Στέλιο Πέτσα πως θα τα πάρουμε. Ο Υπουργός είχε γνώση των φακέλων μας , εξήρε την πληρότητα τους και με διαβεβαίωσε πως ο δήμος Κορινθίων θα είναι ένας από τους δήμους που θα εξασφαλίσουν γενναίες χρηματοδοτήσεις. Τα χρήματα αυτά θα γίνουν έργα για τους πολίτες, έργα για τον τόπο μας και τις επόμενες γενιές» δήλωσε ο Βασίλης Νανόπουλος με το πέρας της συνάντησης.

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz