Connect with us

Επικαιρότητα

Κόρινθος: Υπέροχη κίνηση από το Κέντρο Κοινωνικής πολιτικής!

Published

on

Δεν χρειάζεται να έχεις παρα μόνο μεράκι και θέληση για να κάνεις όμορφα πράγματα. Στο κέντρο κοινωνικής πολιτικής του δήμου Κορινθίων το αποδεικνύουν με μια ακόμα υπέροχη κίνηση αφορμή του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας τρίτης ηλικίας.

Ο Πρόεδρος Βασίλης Ταγαράς σκέφτηκε να συναντήσουν οι γιαγιάδες και οι παππούδες τα εγγόνια, τα μικρά παιδιά και να περάσουν χρόνο μαζί! Η ιδέα βρήκε ανταπόκριση και έτσι το Ειδικό σχολείο Κορίνθου πέρασε μια πολύ όμορφη μέρα στο χώρο του ΚΑΠΗ Κορίνθου, μιλώντας, γελώντας και κατανοώντας πως ο δεσμός αυτός είναι μοναδικός.

ΣΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΓΡΑΨΕ:

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, το 2ο ΚΑΠΗ Κορίνθου μας κάλεσε στο χώρο του, να γνωριστούμε και να περάσουμε ένα δημιουργικό πρωινό.
Μας υποδέχθηκαν με ένα πλούσιο πρωινό με ολοφρεσκο κέικ σοκολάτας, χυμούς και διάφορες άλλες λιχουδιές. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί οι εκπλήξεις, είχαν μεριμνήσει να έχουν δωράκια για όλα μας τα παιδιά. Καθίσαμε όλοι μαζί στον καναπέ και γνωριστήκαμε, είδαμε την βιβλιοθήκη τους και περάσαμε δημιουργικό χρόνο!!!
Ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την πρόσκληση!!!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz