Connect with us

Επικαιρότητα

Κόρινθος: Σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο

Published

on

“Σύσκεψη του Τοπικού Συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Κορίνθου, υπό τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο.

Συμμετείχαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ν. Κορινθίας Αντιπύραρχος Βικέντιος Μαρινάκης, ο Λιμενάρχης Κορίνθου Πλωτάρχης Παναγιώτης Κοντός, ο Διευθυντής Δασών ν.Κορινθίας Παναγιώτης Καλλίρης, εκπρόσωπος του Αστυνομικού Διευθυντή Κορινθίας Χαράλαμπου Τετράδη και ο Αντιδήμαρχος Σπύρος Ζαχαριάς.

Η σύσκεψη κατέγραψε τις ανάγκες εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου, ανέλυσε το υπάρχον σχέδιο και προχώρησε στην επικαιροποίηση του ενώ επεσήμανε την επικινδυνότητα συγκεκριμένων περιοχών σε περίπτωση πυρκαγιάς, όπως είναι το Αμόνι στην Δ.Ε Σολυγείας συζητώντας τα μέτρα πρόληψης αλλά και το σχέδιο παρέμβασης.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται κλιμάκιο του Υπουργείου Πολιτικής Προστασίας με τον Γενικό Γραμματέα και ενδεχομένως και τον ίδιο τον Υπουργό ώστε να επιθεωρηθούν οι συγκεκριμένες, ιδιαίτερες και επικίνδυνες περιοχές, σε περίπτωση φαινομένων”.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz