Connect with us

EDITOR

Κόρινθος: Σκληρό ¨πόκερ” με Καρασσάβα!

Published

on

“Τι θα γίνει με τον Καρασσάβα;” είναι το ερώτημα που πλανάται τις τελευταίες ημέρες επάνω απο τον αυτοδιοικητικό ουρανό της Κορίνθου.

Η συμφωνία βαίνει προς το τέλος της κ η ώρα της κρίσης φτάνει. Ο Γιάννης Καρασάββας εκλεγμένος με το Νίκο Σταυρέλη είναι αντιδήμαρχος του Βασίλη Νανόπουλου. Ο Νίκος Σταυρέλης παρ ότι προσυπόγραψε ως παράταξη αυτήν την αντιδημαρχία και παρ ότι σε όλες τις αντιπαράθεση μιλά για “8” ,περιλαμβάνοντας το Γιάννη Καρασσάβα στην Πνοή, ουσιαστικά έχει πάρει αποστάσεις θεωρώντας τον κομμάτι της δημοτικής αρχής πια.

Στον απολογισμό που έκανε για τα δημοτικά πράγματα Ο Γιάννης Καρασάββας, έλειπε ενώ κ στα συμβούλια, όσο διενεργούνταν δια ζώσης, η θέση που διάλεγε ήταν…μακριά! Το ζήτημα που προκύπτει είναι πως ο χρόνος τελειώνει. Αν ο Δήμαρχος θέλει το Γιάννη Καρασσάβα στην αντιδημαρχία και αν και ο ίδιος το επιθυμεί, τότε θα πρέπει να έχει την συγκατάθεση της παράταξης του Νίκου Σταυρέλη.

Θα την δώσει η Πνοή;

Το δίλημμα είναι υπαρκτό και μεγάλο. Αν η παράταξη πει ναι στην αντιδημαρχία επικυρώνει μια συνεργασία που με πάθος τελευταία ο επικεφαλής αρνείται και δύσκολα θα πείσει γι αυτό στην πορεία. Αν η παράταξη πει όχι τότε χάνει το 8 και πλέον δεν μπορεί ισάριθμα να “παίζει” και να επιχειρηματολογεί όπως πολύ διπλωματικά κάνει ως τώρα, παρ ότι όλοι γνωρίζουν πως ουσιαστικά μέλος της Πνοής ο Γιάννης δεν είναι πια.

Η άρνηση θα σημάνει είτε διαγραφή είτε αποχώρηση Καρασάββα και έναν ακόμα επί της ουσίας εκλογικό αντίπαλο σε μια περιοχή που για το Νίκο Σταυρέλη είναι οχυρό, τον συνοικισμό. Ο χρόνος τελειώνει και ο επικεφαλής της Πνοής είναι βέβαιο πως σκέφτεται, προβληματίζεται και μέτρα τα κέρδη και τις απώλειες από την οποία απόφαση του.

8-8-8 και συνεργασία λοιπόν ή 7 και ρέστα;

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz