Connect with us

EDITOR

Κόρινθος: Ο ανενημέρωτος σύμβουλος, η ατυχής σύγκριση και η «θυσία» ως άλλη Ιφιγένεια!

Published

on

Ανεβάζει δημοτικός σύμβουλος της Κορίνθου στα social media φωτογραφίες από την συνέντευξη απολογισμού του συνεδρίου της Αυτοδιοίκησης που φιλοξενήθηκε στην Κόρινθο το τριημέρο. Αφορμή αυτής θέτει ζήτημα «δια ζώσεως» συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου και κάνει λόγο για «κορωνοιό που δεν αποτελεί πια δικαιολογία» για τις μέσω τηλεδίασκεψης συνεδριάσεις.

Ας πει κάποιος στον νεαρό σύμβουλο πως ο τρόπος που συνεδριάζουν τα δημοτικά συμβούλια ΟΛΗΣ της χώρας και όχι μόνο της Κορίνθου μέχρι και σήμερα καθορίζεται από συγκεκριμένη υπουργική εγκύκλιο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ και δεν αποτελεί απόφαση του εκάστοτε δημάρχου.

Επίσης ας του πει πως η παρεμβατικότητα ενός συμβούλου δεν αναιρείται από την μέθοδο συνεδρίασης. Και δυστυχώς την φωνή του συγκεκριμένου συμβούλου έχουμε ακούσει στα σχεδόν 2 έτη εκλογής του, μια και μοναδική φορά σε συνεδρίαση, εν τη απουσία του επικεφαλής του.

Η «δικαιολογία» λοιπόν δεν αφορά τον κορωνοιό, την πανδημία και τα οριζόμενα από την Κυβέρνηση και τα Υπουργεία για τον τρόπο λειτουργίας υπηρεσιών και οργάνων αλλά την δική του αφωνία κόντρα στην βούληση των πολιτών που υπερψήφισαν ώστε να εκπροσωπούνται στο δημοτικό συμβούλιο.

 

ΥΓ: Είναι λυπηρό και άδικο για τον τόπο σου όταν έχεις απουσιάσει ηχηρά από ένα τέτοιο γεγονός 3 ημέρες να αναλαμβάνεις την ευθύνη μιας τέτοιας αντιπολίτευσης, όταν ακόμα και ο ίδιος επικεφαλής σου έχει περιοριστεί σε σιωπή και ένα απλό Like  στην ανάρτησή σου.

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz