Connect with us

EDITOR

Κόρινθος: Καφέ από…το σπίτι αύριο! “Νεκρώνουν” τα delivery και οι καφετέριες – Τι θα επιτευχθεί;

Published

on

Η απόφαση ελήφθη πριν απο λίγη ώρα. Τα καφέ της πόλης αποφάσισαν να κρατήσουν τα ρολά κλειστά αύριο Τρίτη 16 Νοεμβρίου μετέχοντας στην κινητοποίηση κατά των μέτρων που ισχύουν απο το περασμένο Σάββατο και επιβάλλουν στα καταστήματα τον έλεγχο των πιστοποιητικών εμβολιασμού των πολιτών προκειμένου να εισέλθουν στους χώρους και να απολαύσουν υπηρεσίες.

Αύριο λοιπόν, κανένα απο τα delivery καφέ της πόλης δεν θα εξυπηρετεί γι αυτό και όσοι απολαμβάνουν κατα αυτόν τον τρόπο το καφεδάκι τους, παραγγέλνοντας το στο γραφείο  , ακόμα – ακόμα και στο σπίτι- θα ξεβολευτούν! Οι εργαζόμενοι ας προμηθευτούν με τα θερμός τους αφού τουλάχιστον για μια ημέρα θα χρειαστεί να πάρουν καφέ από το σπίτι.

Ανακοινώσεις απο κάθε επιχείρηση ξεχωριστά αναμένονται απο στιγμή σε στιγμή. Τι θα κερδίσει η εστίαση και αν αυτό είναι αντίβαρο στον αυριανό χαμένο τζίρο – καθ όλα απαραίτητο αυτές τις δύσκολες εποχές-;

Θα το πουν τα ίδια τα καταστήματα αν και στην  λογική των περισσοτέρων είναι η σκέψη πως “κανένα αυτό δεν θα ιδρώσει”. 

Ένας αγώνας και μια συμμετοχή για να γραφτεί στα πρακτικά; Το πιθανότερον! Εκτός και αν μας περιμένουν κυβερνητικές εκπλήξεις και η μιας ημέρας κινητοποίηση σταθεί ικανή για αλλαγή αποφάσεων.

Το βέβαιο είναι πως αύριο με κλειστά καφές θα θυμηθούμε ημέρες πανδημίας, με καρεκλοτράπεζα μαζεμένα και πολίτες να κάθονται στα παγκάκια και τα πεζούλια με σπαστό. 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz