Connect with us

EDITOR

Κόρινθος: Εμπλοκή στην οικονομική επιτροπή – Προσφεύγει ο Σταυρέλης;

Published

on

Ανακατατάξεις και…αναταράξεις προκάλεσε στην χθεσινή συνεδρίαση δημαιρεσιών του Δήμου Κορινθίων η αλλαγή των συσχετισμών που προκάλεσε η ανεξαρτητοποίηση του συμβούλου της Συμμαχίας Πολιτών, Σωτήρη Παπαδημητρίου. Η ενέργεια του γιατρού αύξησε τον αριθμό των ανεξαρτήτων συμβούλων στο δημοτικό συμβούλιο και, ασχέτως της στήριξης ορισμένων από αυτούς στην παράταξη του δημάρχου, οδήγησε σε αλλαγή εδρών στην σύνθεση της Οικονομικής επιτροπής.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που διεξήχθη δια ζώσης αφαίρεσε από την παράταξη του Νίκου Σταυρέλη μια έδρα και την έδωσε στους ανεξάρτητους με αποτέλεσμα να εκλεγούν και οι δυο που είχαν θέσει υποψηφιότητα, ο κ.Ανδρέας Ζώγκος και ο κ.Χρήστος Κορδώσης.

Το αποτέλεσμα, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε την αντίδραση του επικεφαλής της Πνοής Νίκου Σταυρέλη ο οποίος δήλωσε ρητά και κατηγορηματικά πως η απόφαση δεν είναι ορθή και πως ο ίδιος θα προσφύγει. Υπεραμύνθηκε δε τα όσα η εγκύκλιος ορίζει για τις έδρες, εγκύκλιος η οποία μπήκε στα επόμενα λεπτά της συνεδρίασης, στο μικροσκόπιο.  Ο Πρόεδρος του σώματος Αντώνης Κυριαζής υποστήριξε το ορθό της απόφασης με τις εξελίξεις να αναμένονται ίσως και σήμερα.

Είναι ορθό το αποτέλεσμα για τα μέλη της οικονομικής επιτροπής;

Θα προσφύγει ο Νίκος Σταυρέλης ή όχι; Κι αν ναι τι σημαίνει αυτό για την λειτουργία του δήμου;

Τι θα συμβεί στην πρώτη συνεδρίαση της επιτροπής και ποιοι θα μετέχουν;

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz