Connect with us

EDITOR

Κόρινθος: Δυνατός και παρών δηλώνει ο Γιώργος Φαρμάκης αλλά…

Published

on

Ένα ακόμα κραταιό και σταθερό για 15 χρόνια στέλεχος του Αλέξανδρου Πνευματικού βγαίνει στο προσκήνιο. Ο Γιώργος Φαρμάκης δηλώνει για τις επόμενες εκλογές δυνατός και παρών ωστόσο, αν και οι φήμες τον θέλουν κοντά στο Νίκο Σταυρέλη, εκείνος βάζει προϋπόθεση και δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση στην ερώτηση “με ποιόν”. Ο Γιώργος Φαρμάκης μιλά για ένωση της παράταξης του ΠΑΣΟΚ. Μιλά για λάθη του παρελθόντος που κόστισαν την δημαρχία και καταδεικνύει ως μοναδική διέξοδο την ένωση των 3 κομματιών της ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Θυμίζουμε εδώ πως ο Νίκος Σταυρέλης λίγες ημέρες πριν είχε δηλώσει ανοιχτός σε συνεργασία με τον πρώην Δήμαρχο, “συζητώ με όλους, το 2019 για εμένα έχει τελειώσει” ανέφερε χαρακτηριστικά. Δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες και άλλες φωνές να υποστηρίξουν την θέση αυτή. Φωνές που ενδεχομένως ο Αλέκος Πνευματικός θα άκουγε και θα λάμβανε σοβαρά υπόψιν του αφού η απάντηση του στο κάλεσμα Σταυρέλη έχει ήδη δοθεί. “Δεν υπάρχει κοινό αυτοδιοικητικό πεδίο” η επίσημη αναφορά του πρώην Δημάρχου ωστόσο όλοι γνωρίζουν πως δεν συγχωρεί στο Νίκο Σταυρέλη την απώλεια της δημαρχίας ακόμα και στο ενδεχόμενο της εκ νέου ανάληψής της.

Τα στελέχη πάντως φαίνεται να θέτουν την ένωση αυτή, την συνεργασία, ως προϋπόθεση. Μέσο πίεσης; ίσως! Το βέβαιο είναι πως ο Γιώργος Φαρμάκης είπε την μεγαλύτερη αλήθεια εξ όλων. “Χωρίς την ένωση αυτή η δημαρχία θα χαθεί εκ νέου, απ όλους”

Θα μπορέσει το ΚΙΝΑΛ να σταθεί ως ένα άλλο ΠΑΣΟΚ και να πιέσει για την “συγχώρεση και επανένωση”; Θα ανταποκριθεί ο πρώην δήμαρχος που τα τελευταία χρόνια έτσι κι αλλιώς δήλωσε “άστεγος πολιτικά”;

Κι αν ο Αλέξανδρος Πνευματικός, αν τελικά είναι υποψήφιος, τραβήξει τον δικό του δρόμο καταρτίζοντας εξ αρχής νέο ψηφοδέλτιο (που θα είναι αναμφίβολα επίδειξη δύναμης), θα συμπεριλάβει τα στελέχη αυτά; Και τα στελέχη, αν η ένωση δεν γίνει πως θα πράξουν; Θα στηρίξουν τον “διάδοχο” που τότε δεν στήριξαν με αποτέλεσμα την διάλυση της ΠΟΡΕΙΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ, την απώλεια της πλειοψηφίας αρχικά και της δημαρχίας έπειτα; Διότι και τα στελέχη αυτά, έχουν ευθύνες!

Τα ξεκαθαρίσματα λοιπόν είναι πολλά πριν απο τις τελικές αποφάσεις και φυσικά την έναρξη του προεκλογικού αγώνα. Το βασικό ερώτημα βέβαια είναι ένα:

Θα παίξει…μπάλα ο Αλέκος; 

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz