Connect with us

EDITOR

Κόρινθος:Το fb αντικατέστησε το ΔΣ;

Published

on

Τα θέματα εδώ και αρκετό διάστημα δεν τίθενται στο Δημοτικό συμβούλιο αλλά στο διαδίκτυο. Επικεφαλής αλλά και σύμβουλοι επιλέγουν να αναρτούν τις απόψεις τους, τις προτάσεις τους και την κριτική τους αντί να τα καταθέτουν όλα αυτά στο ανώτατο όργανο του δήμου.

Φυσικά η ανάρτηση στο διαδίκτυο δεν θα προκαλούσε εντύπωση εάν συνοδευόταν ακριβώς από αυτήν την ενέργεια. Η απουσία της, η απουσία δηλαδή της εισαγωγής των θεμάτων στο ΔΣ προκαλεί ερωτηματικά.

Εξαίρεση αποτελεί ο πρώην Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός ο οποίος έχοντας επιλέξει ενεργητική αντιπολίτευση, πάντα έτσι λειτουργούσε άλλωστε, καταθέτει ενστάσεις και κριτική στα ΔΣ αν και όχι με την ίδια ένταση λέξεων.

Ο επικεφαλής της Πνοής δεν το πράττει, τελευταίο θέμα αφορά την κανονιστική για τα τραπεζοκαθίσματα στην Παναγή Τσαλδάρη δεδομένου του ανοίγματος της εστίασης στις 3 Μαϊου.
Ο Νίκος Σταυρελης έχει δίκιο στα όσα αναφέρει ωστόσο, δεν θα έπρεπε να έχει θέσει στο συμβούλιο το ζήτημα;
Εφόσον διαπίστωσε πως η δημοτική αρχή δεν μέριμνα ή πως καθυστερεί γιατί, αφού ο στόχος είναι το όφελος των καταστημάτων και όχι απλά η δημιουργία εντυπώσεων, δεν το έφερε στο Δημοτικό συμβούλιο;

Έκανε καλά τη δουλειά της η αντιπολίτευση;
Εκτός κι αν αυτή ολοκληρώνεται σε ένα post και μερικά like. στο διαδίκτυο.

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz