Connect with us

EDITOR

Κόρινθος:Το κάλεσμα στη συγκέντρωση κατά της υποχρεωτικότητας των εμβολίων και…το περίεργο σύνθημα!

Published

on

Μια ακόμα συγκέντρωση στην Κόρινθο και στα Περιβολάκια από τους Ενεργούς πολίτες  με αντικείμενο την άρνηση στην πιστοποίηση. Έχουν προηγηθεί αρκετές ανάλογες δράσεις τους προηγούμενους μήνες με πάντοτε κεντρικό σύνθημα την άρνηση στους εμβολιασμούς.  Οι εκδηλώσεις αυτές προωθούνται, αφού για τους διοργανωτές δεν υπάρχουν συγκεκριμένες πληροφορίες, από επώνυμους Κορίνθιους ώστε να ανταποκρίνεται ο πληθυσμός. Εις εξ αυτών ο κ.Αντώνης Φλέσσας υποψήφιος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον κ.Πελοπίδα Καλλίρη.

Ο κ.Φλέσσας απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής πανελλαδικά και ειδικότερα στην Κόρινθο με το επιχείρημα ” Δεν είμαστε προϊόντα. Δεν είμαστε αριθμοί.”

Η αναφορά ξενίζει και δημιουργεί ερωτηματικά για το υπόβαθρο εν τέλει της επιχειρηματολογίας δεδομένου οτι στον κοινωνικό ιστό που όλοι ζούμε και δραστηριοποιούμαστε έχουμε αρκετούς αριθμούς οι οποίοι μας πιστοποιούν!
Αριθμός Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης, Αριθμός Φορολογικού Μητρώου οι 3 βασικοί αριθμοί κάθε πολίτη. Και κατ επέκταση,  αριθμός ληξιαρχικής πράξης γεννήσεως, αριθμός διπλώματος οδήγησης, αριθμός κινητού τηλεφώνου, αριθμός πινακίδας κυκλοφορίας και τόσοι άλλοι αριθμοί που μας συνοδεύουν και όπου και αν “χτυπηθούν” εμφανίζουν τα στοιχεία μας.
Αντιδρούν και σε όλα αυτά οι διαμαρτυρόμενοι; Δεν κατέχουν κανέναν απο τους παραπάνω αριθμούς και ως εκ τούτου αντιδρούν στον αριθμό του εμβολίου;
 Η δημοσίευση δεν αφορά την συγκέντρωση ούτε το δικαίωμα του οποιουδήποτε να συμμετέχει αλλά την επιχειρηματολογία που “χτίζεται” πάνω σε αυτήν, την ώρα που όλης μας η ζωή, από την στιγμή που γεννιόμαστε, μας ακολουθεί ένας αριθμός!

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz