Connect with us

EDITOR

Κόρινθος:Απέδρασε με την βοήθεια 3 αστυνομικών και…κλειστές κάμερες!

Published

on

Λαβράκι έβγαλε η έρευνα που διεξήχθη για την απόδραση από τις φυλακές της Κορίνθου  κρατουμένου ο οποίος κατηγορείτο για βαριά αδικήματα και εξέτιε ανάλογη ποινή. Σύμφωνα με το πόρισμα 3 φύλακες του καταστήματος εμπλέκονται στην απόδραση ενώ το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης την συγκεκριμένη ημέρα ήταν…εκτός λειτουργίας!

Η απόδραση από την αρχή είχε προκαλέσει ερωτηματικά και διόλου τυχαία δεν είχε θεωρηθεί αφού ο κακοποιός ο οποίος εκτελούσε χρέη μάγειρα και είχε ελευθερία κινήσεων εντός του σωφρονιστικού καταστήματος, είχε απλά πατήσει το κουμπί της εξωτερικής πόρτας και φύγει σαν κύριος! Το περίεργο της υπόθεσης ήταν πως έξωθεν της φυλακής τον ανέμενε όχημα το οποίο και τον μετέφερε, όπως μετά αποδείχτηκε, στην Αρκαδία, τόπο καταγωγής του!

Βάσει του πορίσματος λοιπόν όλα τα παραπάνω ήταν ένα καλά, πίστευαν οι ίδιοι, οργανωμένο σχέδιο. Η κατάληξη απέδειξε το αντίθετο αφού και ο κακοποιός εντοπίστηκε και συνελήφθη επιστρέφοντας στην φυλακή και οι υπάλληλοι που τον βοήθησαν συνελήφθησαν και είναι πια υπόλογοι για τις πράξεις τους.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz