Connect with us

Επικαιρότητα

Κόμπι Μπράιαντ: Παίζει μπάσκετ στον ουρανό, με την κόρη του στην πλάτη -Η εκπληκτική εικόνα Έλληνα photoshop artist

Published

on

Ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ έχει συγκλονίσει τον πλανήτη.

Η είδηση ότι το ελικόπτερο που επέβαινε ο θρύλος του NBA συνετρίβη στο Καλαμπάσας «πάγωσε» τον κόσμο του αθλητισμού και όχι μόνο. Ο Κόμπι Μπράιαντ «έφυγε» στα 41 του χρόνια, μαζί με την 13χρονη κόρη του Τζιάνα.

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του, καλλιτέχνες απ΄ όλο τον κόσμο μοιράστηκαν γκράφιτι και σκίτσα του Κόμπι Μπράιαντ, θέλοντας να αποτίσουν με τον τρόπο τους φόρο τιμής σε μία από τις κορυφαίες προσωπικότητες του παγκόσμιου αθλητισμού. Ήδη, ένα τεράστιο γκράφιτι κοσμεί δρόμο του Μιντ Σίτι του Λος Αντζελες, ενώ μπροστά από αυτό έχουν τοποθετηθεί μπαλόνια και κεριά στη μνήμη του.

Η δημιουργία Ελληνα photoshop artist για τον Κόμπι Μπράιαντ

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες, που θέλησαν να μοιραστούν δημιουργία τους στη μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, είναι ο Νίκος Σταμάτης. Ο νεαρός photoshop artist, που είχε δημιουργήσει την επική εικόνα με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πάνω από την Ακρόπολη με το φεγγάρι για μπάλα, δημοσίευσε τη δική του δημιουργία.

Σε αυτή ο Κόμπι Μπράιαντ, ο αθλητής με τα πέντε δαχτυλίδια αλλά και το Όσκαρ, απεικονίζεται με φτερά στην πλάτη και την κόρη του να κρατά μια μπάλα μπάσκετ, έτοιμος να καρφώσει σε μια μπασκέτα του ουρανού.

Πηγή:iefimerida.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz