Connect with us

EDITOR

Κωστήρης: Χωρίς κραυγές αναζητούμε λύσεις στην συνεργασία μας με την ΥΔΟΜ

Published

on

Την στήριξη και την συνεργασία όλων για την αντιμετώπιση και λύση των ζητημάτων που παρατηρούνται στην ΥΔΟΜ Κορίνθου, ζητά ο Πρόεδρος της Ν.Ε  του Τεχνικού Επιμελητηρίου στην Κορινθία Γιώργος Κωστήρης.  Ο Πρόεδρος ο οποίος στα τέλη Φεβρουαρίου με μια άκρως καταγγελτική ανάρτηση μιλούσε για τα ίδια ζητήματα αφορμή των περιστατικών covid στην υπηρεσία αναδιπλώνεται και μιλά για στήριξη των δρομολογημένων λύσεων που επιβάλλεται, για επίδειξη κατανόησης αλλά και λειτουργία μακριά από καταγγελτικούς λόγους και κραυγές.
Έγραψε ο Πρόεδρος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.
Συνάδελφοι,
Τις τελευταίες ημέρες έχουν καταβληθεί προσπάθειες από όλα τα μέρη για την εξεύρεση λύσεων, για το λειτουργικό πρόβλημα που υπάρχει στην ΥΔΟΜ του Δ. Κορινθίων.
Η Ν.Ε του ΤΕΕ Κορινθίας έχει σταθεί αρωγός σε όλες τις κινήσεις για την επίλυση του προβλήματος, μακριά από καταγγελτικούς λόγους και κραυγές.
Μοναδικός στόχος μας, ήταν, είναι και θα είναι πάντα η ομαλή συνεργασία των συναδέλφων μηχανικών, είτε είναι δημόσιοι υπάλληλοι είτε ιδιώτες μηχανικοί, εξασφαλίζοντας έτσι την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, προς όφελος όλων των συναδέλφων αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας.
Οι λύσεις που δρομολογούνται επιβάλλεται να έχουν την στήριξη όλων των συναδέλφων (ιδιωτών μηχανικών και μηχανικών του δημοσίου), μέσω ουσιαστικών κινήσεων συνεργασίας αλλά και επίδειξης κατανόησης από τις “δύο πλευρές του γραφείου”.
Είναι επιτακτική ανάγκη να πετύχει η προσπάθεια αυτή, αλλιώς το λειτουργικό αδιέξοδο θα είναι αναπόφευκτο.”

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz