Connect with us

Ελλάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βγήκε από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της – Οι πρώτες φωτογραφίες

Published

on

Εξιτήριο από το μαιευτήριο πήρε το μεσημέρι της Παρασκευής, ανήμερα των Φώτων, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με τον νεογέννητο γιο της.

Η παρουσιάστρια γέννησε σε κλινική των βορείων προαστίων, από όπου έφυγε σήμερα συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ο οποίος ήταν συνεχώς δίπλα της όλες αυτές τις ημέρες.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Βγήκε από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της - Οι πρώτες φωτογραφίες

Η παρουσιάστρια την περασμένη Τρίτη 3 Ιανουαρίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2 κιλών και 800 γραμμαρίων. Όπως έγινε γνωστό από τον μαιευτήρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, το ζευγάρι έχει αποφασίσει ο γιος τους να πάρει το όνομα Βλάσσης, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τιμήσουν τον πατέρα του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

“Είναι πολύ χαρούμενη και η ίδια και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος. Είναι ήδη πολύ καλά η Κωνσταντίνα, περπατάει, ξεκίνησε να θηλάζει… Το παιδί απ’ ό,τι άκουσα θα το πούνε Βλάσση, το όνομα του πατέρα του Βασίλη. Μια εξαιρετική οικογένεια είναι…

Όλοι οι συγγενείς είναι κοντά τους. Βέβαια τώρα λόγω της πανδημίας υπάρχουν κάποιες απαγορεύσεις στα νοσοκομεία αλλά τα παιδιά τηρούν ακριβώς το πρωτόκολλο και τους κανόνες του νοσοκομείου” είχε δηλώσει ο γυναικολόγος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, Παναγιώτης Ψαθάς.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Σήμερα, λοιπόν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος αποχώρησαν από το μαιευτήριο και είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο τους και να απολαύσουν αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής τους που μόλις άνοιξε.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μάλιστα, εξερχόμενοι φωτογραφήθηκαν φορώντας μάσκες, όμως το χαμόγελο της ευτυχίας φαινόταν ζωγραφισμένο στα μάτια τους που έλαμπαν.

 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

thetoc.gr

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz