Connect with us

EDITOR

Κραδασμοί από το “λεφτά έχομεν” του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα!

Published

on

Και ενώ τα πύρινα μέτωπα δεν έχουν ακόμα σβήσει, ενώ οι απώλειες δεν έχουν καταγραφεί και εκτιμηθεί, μια δήλωση του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα έρχεται να βάλει φωτιές άλλου είδους! Φωτιές αυτοδιοικητικές, πολιτικές, φωτιές κριτικής αν και θα έλεγε κανείς πως αυτές τις ώρες θα έπρεπε άλλες να είναι οι προτεραιότητες και οι έννοιες.

“Θα τα ξαναφτιάξομε, λεφτά έχομεν” είπε ο Περιφερειάρχης λοιπόν ευρισκόμενος στα μέτωπα της Γορτυνίας προφανώς θέλοντας να καθησυχάσει τους πολίτες που έχασαν τις περιουσίες τους σε λίγα λεπτά. Η δήλωση αυτή ωστόσο έρχεται να γίνει αιχμή για τη Νέα Πελοπόννησο και τον Γιώργο Πετρίτση ο οποίος σε μια σκληρή ανάρτησή του μιλά για τους Μαυρογιαλούρους του 2021 και για λαικισμό επάνω στην δυστυχία των πολιτών.

“Πίστευα ότι αυτό που έβλεπα και άκουγα να είναι τρολλάρισμα , να είναι fake news . Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα βρισκόταν από μεριάς Νέας Δημοκρατίας ο ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ No 2 !!! Και όμως εν μέσω των καταστροφικών πυρκαγιών στην Γορτυνία ( που ακόμα δεν έχουν σβήσει) με σταυρωμένα χέρια με πολύ χαλαρό ύφος και με ιδιαίτερο στόμφο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας λαϊκίζει με τον πόνο δυστυχισμένων ανθρώπων και τάζει λέγοντας : «ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΜΕ , ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΜΕΝ» !!!!
Χωρίς περαιτέρω σχόλια!!! Ο τηλεοπτικός Μαυρογιαλούρος πάντως είχε φιλότιμο και παραιτήθηκε !!!  θα γράψει ο Σύμβουλος της Κορινθίας συνοδεύοντας την ανάρτησή του από το βίντεο με τις δηλώσεις του Παναγιώτη Νίκα.
 ΥΓ: Βέβαια θα πρέπει να σημειώσουμε πως για έναν αυτοδιοικητικό που έχει την φήμη του “λελογισμένου” η δήλωση αποτελεί αναμφισβήτητα υπέρβαση. Αν είναι και “μαυρογιαλουρική”, θα φανεί στην πορεία!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz