Connect with us

Ελλάδα

Κούγιας: Ισως αναλάβω τον αστυνομικό που πυροβόλησε τον Ρομά – Να προσέχουν οι “κλαρινογαμπροί” συνάδελφοί μου

Published

on

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει την υπεράσπιση του αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος πυροβόλησε τον 16χρονο Ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης, άφησε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινοκολόγος, μιλώντας στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1, είπε πως υπό προϋποθέσεις θα αναλάβει τον αστυνομικό, τον οποίο χαρακτήρισε “φτωχό, εξαιρετικό και καλοκάγαθο”.

Όπως είπε ο κ. Κούγιας, “η οικογένεια του αστυνομικού και συνδικαλιστικοί αστυνομικοί φορείς της Θεσσαλονίκης και μου ζήτησαν να αναλάβω την υπεράσπισή του […] Οπως και σε κάθε περίπτωση, θέλω πρώτα να διαβάσω τη δικογραφία και να μιλήσω με τον κατηγορούμενο και θα αποφασίσω αν θα τον αναλάβω”.

“Στα τόσα χρόνια πορείας μου, αν δεν με εκφάζει ως προσωπικότητα ένας κατηγορούμενος δεν τον αναλαμβάνω”, σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας.

“Μου είπαν ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό αστυνομικό και καλοκάγαθο άνθρωπο και από ό,τι μαθαίνω, είναι και πατέρας δύο παιδιών 4 και 7 ετών“, πρόσθεσε.

Μάλιστα, άφησε αιχμές και κατά συναδέλφων του δικηγόρων, που μιλούν για την υπόθεση στα κανάλια, χαρακτηρίζοντάς τους… “κλαρινογραμπρούς”!

Να προσέχουν κάποιοι συνάδελφοί μου κλαρινογαμπροί που βγαίνουν και μιλούν στις τηλεοράσεις χωρίς να έχουν διαβάσει τη δικογραφία και να γνωρίζουν την υπόθεση. Εκτός βέβαια αν έχουν πολιτικές βλέψεις και θέλουν να τους μάθει η κοινωνία και διαλέγουν τέτοιες πιασάρικες υποθέσεις”, τόνισε ο ποινικολόγος και ευχήθηκε να κερδίσει τη μάχη ο 16χρονος.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz