Connect with us

Επικαιρότητα

Κορωνοϊός: Στην Πάτρα το 9ο κρούσμα -Ελληνας ταξιδιώτης από το Ισραήλ και την Αίγυπτο

Published

on

Ακόμη ένα κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στη χώρα. Πρόκειται για το 9ο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα, το οποίο διαγνώσθηκε στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπ. Υγείας: «Ανακοινώνεται το ένατο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Πρόκειται για 66χρονο Έλληνα, ταξιδιώτη από το Ισραήλ και την Αίγυπτο, ο οποίος νοσηλεύεται σε απομόνωση σε νοσοκομείο αναφοράς της Πάτρας. Αυτή την ώρα πραγματοποιείται εκτεταμένη ιχνηλάτηση των επαφών του ασθενούς. Το περιστατικό διεγνώσθη στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ».

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο ασθενής που διαγνώστηκε με κορωνοϊό, μετά το Ισραήλ, επισκέφθηκε το Σινά της Αιγύπτου, ενώ στην Ελλάδα επέστρεψε την περασμένη Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου. Πηγές που επικαλείται to thebest.gr αναφέρουν ότι ο άνδρας είναι από την Ηλεία.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού που ανακοινώνεται σήμερα. Νωρίτερα, το πρωί, είχε ανακοινωθεί άλλο ένα κρούσμα (το 8ο συνολικά στη χώρα), άνδρας, στη Θεσσαλονίκη, στενή επαφή της εκπαιδευτικού στη συμπρωτεύουσα που ήταν το πέμπτο επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Επομένως, με το τωρινό κρούσμα υπάρχουν 4 κρούσματα στη Θεσσαλονίκη, 4 στην Αθήνα και 1 την Πάτρα.

Πηγή: iefimerida.gr



Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz