Connect with us

Ελλάδα

Κορονοϊός – Σχολεία: Δείτε ποια θα είναι κλειστά τις επόμενες μέρες

Published

on

Τα αυξημένα κρούσματα κορονοϊού σε συγκεκριμένες περιοχές, αναγκάζουν τις Αρχές να κλείσουν τα σχολεία, για να περιοριστεί η διασπορά του ιού.

Το σύνολο των σχολείων ή τμημάτων που είναι κλειστά μέχρι τώρα είναι τα εξής:

PHOTO GALLERY

Η λίστα με τα σχολεία που θα είναι κλειστά

«Κύμα» καταλήψεων στα σχολεία – Επεμβαίνει η εισαγγελέας

Σήμερα Δευτέρα (21/09) περισσότερα από 20 σχολεία της κεντρικής Μακεδονίας βρίσκονται υπό κατάληψη, αριθμός που διπλασιάστηκε σε σχέση με την προηγούμενη Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, υπό κατάληψη βρίσκονται σχολεία της Τούμπας, της Μηχανιώνας, της Επανομής, των ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και 1ου και 3ου ΓΕΛ Ευόσμου, όπως επίσης και τα Γυμνάσια Ν. Πετριτσίου, Λευκώνα και το ΕΠΑΛ Σιδηροκάστρου στις Σέρρες ενώ κλειστό είναι το 2ο Γυμνάσιο Νέων Μουδανιών.

Επέμβαση εισαγγελεα

Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr, η εισαγγελέας ανηλίκων ζητάει να σχηματιστούν δικογραφίες και να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία όπου προβλέπεται.

Παραγγελία να σχηματιστούν δικογραφίες για τις καταλήψεις στα σχολεία έδωσε η εισαγγελέας ανηλίκων Θεσσαλονίκης στην Αστυνομία, σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes.gr. Η Δήμητρα Τσιαρδακλή ζητάει να κινηθεί αυτόφωρη διαδικασία και να γίνουν συλλήψεις αν διαπιστωθεί η εμπλοκή ενηλίκων ως υποκινητών.

Το αδίκημα αφορά τη «διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας».

Η εισαγγελική παραγγελία διαβιβάστηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης για να κοινοποιηθεί στα κατά τόπους αστυνομικά τμήμα και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες.

Σύμφωνα με δικαστική πηγή δεν είναι δυνατό να γίνουν συλλήψεις μαθητών επειδή τα Μονομελή και Τριμελή Δικαστήρια Ανηλίκων δεν συνεδριάζουν με την αυτόφωρη διαδικασία.

Πηγή: Grtimes.gr

Share this…
Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz