Connect with us

Ελλάδα

Κορονοϊός: Με σπασμένη φωνή ο Δημήτρης Μαρκόπουλος – “Είμαι 46 ετών, δεν έχω καπνίσει ποτέ και έχω διπλή πνευμονία”

Published

on

Δημήτρης Μαρκόπουλος

Στον Ευαγγελισμό με διπλή πνευμονία νοσηλεύεται ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε την μάχη που δίνει με τον κορονοϊό, μιλώντας από το νοσοκομείο με τρομερή δυσκολία και σπασμένη φωνή.

“Είμαι ένας άνθρωπος 46 ετών, υγιέστατος, δεν έχω καπνίσει ποτέ και παραταύτα έχω διπλή πνευμονία. Είμαι 11 ημέρες σε καθεστώς πλήρους ταλαιπωρίας” δήλωσε ο κ. Μαρκόπουλος, κάνοντας έκκληση για τήρηση των μέτρων.

“Θέλω να βγω από τον ρόλο του πολιτικού -συγγνώμη για τη σπασμένη μου φωνή-, θέλω να μιλήσω σαν ένας φίλος, σαν ένας Έλληνας, σαν ένας άνθρωπος που έχει αυτό το πρόβλημα. Παρακαλώ τους συμπολίτες μου να μην υποτιμήσουν αυτόν τον ιό” σημείωσε ο βουλευτής στην εκπομπή του Mega “Live News”.

Την ίδια ώρα, εξήρε το έργο του υγειονομικού προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία. “Βγάζω το καπέλο στους νοσηλευτές μας, στους γιατρούς μας σε όλο το προσωπικό”, τόνισε, αναφερόμενος στην τεράστια μάχη που δίνουν καθημερινά γιατροί και νοσηλευτές σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι ενώ είχε τα συμπτώματα του κορονοϊού, τα πρώτα τεστ που έκανε έβγαιναν αρνητικά. “Εγώ έχω κάνει εννέα τεστ τα οποία ήταν αρνητικά και θέλω αυτό να το πω. Εννέα αρνητικά. Στο 10ο και 11ο φάνηκε πόσο ύπουλη ήταν αυτή ασθένεια. Εκεί βρέθηκε ότι έχω Covid. Nα μην επαναπαύεται ο κόσμος”, υπογράμμισε.

“Κάποιοι δε με συμπαθούν πολιτικά, το καταλαβαίνω. Εκλιπαρώ όλους, μην υποτιμάτε την ασθένεια” συμπλήρωσε με τρεμάμενη φωνή.

“Είναι μια μάχη της υγείας. Εκλιπαρώ τον κόσμο να προσέξει, είναι ύπουλη αυτή η ασθένεια”, σημείωσε ο κ. Μαρκόπουλος, ο οποίος περιέγραψε την αγωνία του για το αν θα ξαναδεί τη γυναίκα του και το παιδί του.

Υπενθυμίζεται ότι θετικοί στον κορονοϊό είναι και ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ, Γιάννης Παππάς και ο βουλευτής Φθιώτιδας και υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιάννης Οικονόμου. Οι δυο τους περνούν ηπιότερα τη νόσο καθώς βρίσκονται σε κατ’ οίκον καραντίνα.

 

Πηγή:thetoc.gr

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz