Connect with us

EDITOR

Κορινθία: Χωρίς προβλήματα μας αφήνει ο «Λέανδρος»

Published

on

  • Αν.Γκιολής: Είμασταν πλήρως προετοιμασμένοι και φάνηκε!

Πίσω φαίνεται πως αφήνει το κύμα κακοκαιρίας η Κορινθία με το πρόσημο στον απολογισμό να είναι θετικό. Μηχανήματα ιδιωτών δούλεψαν απ’ άκρη σ άκρη του νομού, κυρίως στον ορεινό όγκο, προκειμένου να κρατήσουν το δίκτυο ανοικτό και τους κατοίκους ασφαλείς. « Δουλέψαμε οργανωμένα και συντονισμένα» δήλωσε στο My Radio 89,6 και τον Θύμιο Τσαρμπό ο Αντί περιφερειάρχης Τάσος Γκιολής.

 «Υπήρξε πρόληψη από την πλευρά μας. Έχω και σαν γιατρός μάθει σε όλη μου τη ζωή έτσι να λειτουργώ, έτσι κάνω και στην Διοίκηση της νομαρχίας. Είχαμε μηχανήματα να δουλεύουν σε όλα τα σημεία, είχαμε δώσει τα χέρια με ιδιώτες Κορίνθιους που ξέρουν τις περιοχές γιατί υπάρχει ρίσκο σε τέτοιες συνθήκες και είναι σημαντικό να γνωρίζει κάποιος την περιοχή που δουλεύει.

   Ο «Λέανδρος» χτύπησε την Κορινθία κυρίως την Παρασκευή και το Σάββατο, το χιόνι στα ορεινά ήταν πολύ ωστόσο δεν υπήρξαν προβλήματα και ευτυχώς ούτε και ατυχήματα. «Εμείς κάναμε το καλύτερο. Κοιτάξαμε να είμαστε σωστά προετοιμασμένοι. Με επαρκείς ποσότητες αλατιού, μηχανήματα και εργολάβους. Κάναμε πράξη το σχεδιασμό μας» κατέληξε ο Αντί περιφερειάρχης.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz