Connect with us

EDITOR

Κορινθία τη…σημερον!

Published

on

Συνεχίζει και το ψάχνει Αυγουστιάτικα μαθαίνω η ομάδα που θέλει να κάνει δεύτερο συνδυασμό από τα σπάργανα της Νέας Δημοκρατίας και να βγάλει δήμαρχο στη θέση του Δημάρχου. Βέβαια, ο επικεφαλής είναι ένα ζήτημα γιατί άλλος δεν θέλει και άλλος δεν μπορεί. Και χωρίς τον σωστό επικεφαλής, συνδυασμός δεν γίνεται! Δες τι έγινε και με τον Πελοπίδα; Όλα τα κραταιά στελε΄χη του βρήκε ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χρήστος Κορδώσης αλλά επειδή ο ίδιος «δεν τράβαγε» , δημαρχία γιοκ! Το μάθημα όμως δεν φαίνεται να έγινε πάθημα και διάφορα στελέχη, τρόπον τινά δυσαρεστημένα ψάχνουν να δουν πως και γιατί. Μέσα σε αυτά και ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟΔΕ που ακόμα δεν έχει κατορθώσει να έρθει σε συμφωνία με το νυν δήμαρχο, παρ ότι τα πηγαδάκια λένε ότι θέλει. Ποια η τύχη της προσπάθειας; Κανείς δεν ξέρει. Ούτε και οι ίδιοι που την επιχειρούν. Και ο χρόνος είναι πολύς μέχρι την κατάθεση στο Πρωτοδικείο.

 

Στα νούμερα της αξιοπιστίας που μετρά ο Νίκος Σταυρέλης απάντησε για πρώτη φορά ο δήμαρχος Κορινθίων την Παρασκευή. Στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε για νερό και σκουπίδια είπε πως η αξιοπιστία του είναι αποδεδειγμένη και πως οι πολίτες γνωρίζουν καλά. Βέβαια ο Νίκος Σταυρέλης συνεχίζει αυτήν την  εκλογική τακτική προφανώς πιστεύοντας πως απολαμβάνει εκλογικά οφέλη.

 

Καμία κίνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ για τα δημοτικά της Κορίνθου και δεν φταίει ο Αύγουστος. Ήδη η νομαρχιακή έχει συζητήσει για το Βουλευτικό και ήδη υπάρχουν ονόματα στο τραπέζι. Στα δημοτικά φαίνεται πως το αδιέξοδο παραμένει αφού το κόμμα δεν φαίνεται πρόθυμο να υποστηρίξει το Δημήτρη Πρωτόπαππα αλλά ούτε και να επιλέξει λύσεις όπως αυτή του Μάριου Ασημακόπουλου που σε καμία περίπτωση δεν απέδωσε τα προσδοκώμενα αφού σαν παράταξη κατόρθωσε να ταυτιστεί με την πεπατημένη του ΚΚΕ.

 

Λίγη σύνεση αιρετοί και άρχοντες! Την πίστη δεν πρέπει να την διατυμπανίζετε! Ναι να παρευρεθείτε και ναι να ποστάρετε τις εκκλησίες και ναι να ευχηθείτε και τα χρόνια πολλά. Το να στήνετε τον φωτογράφο όμως για να σας απαθαντίσει την ώρα που φιλάτε την εικόνα των αγίων και μετά να την ποστάρετε, ε όσο να πείτε «κλωστάει». Λίγη ταπεινότητα δεν βλάπτει. Άλλωστε, οι πιστοί σας είδαν ότι πήγατε και προσκυνήσατε. Δεν χρειάζεται και η φωτογραφία για να το αποδεικνύει διαδικτυακώς! Ναι κύριοι Κόλια και Βυτινιώτη;

 

Και άρχισαν οι διάφοροι να λένε για την επένδυση στην Ποσειδωνία. Αν είναι στην Κόρινθο ή στο Λουτράκι, αν μπορεί να γίνει οτιδήποτε γιατί η αρχαιολογία έχει λόγο, αν ο δήμαρχος Νανόπουλος θα πάρει credids από αυτήν, τι θα φτιαχτεί και αν η μελέτη θα είναι σωστή , λες και μόνο ο σύλλογος αρχιτεκτόνων έχει επιστήμονες όλοι οι άλλοι είναι μπακάληδες,  και άλλα πολλά! Το οικόπεδο το αγόρασε ιδιιώτης και θα το αξιοποιήσει όπως εκείνος θέλει. Θα μας ρωτήσει βρε παλικάρια; Στην περιουσία που πλήρωσε; Χάθηκε η μπάλα ολίγον τι σε αυτήν την πόλη. Από τη μια θέλετε ανάπτυξη και πρόοδο κι από την άλλη μόλις αυτά δρομολογούνται, σαν τους όνους στηλώνετε τα πόδια.

 

Όχι ένας αλλά δυο εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι ετοιμάζονται για Τρίπολη! Οι προτάσεις έχουν ήδη γίνει και βρισκόμαστε στο παρα πέντε της αποδοχής. Οι επίσημες ανακοινώσεις βέβαια αργούν ακόμα αλλά οι συμφωνίες κλείνονται και…θα έχουν εκπλήξεις!

 

Σε διακοπές ο Τάσος Γκιολής στο Αιγαίο και…ανάσαναν εκείνοι που ενοχλούνται από τις αναρτήσεις του! Ο Τάσος κάνει εκλογές όμως σύντροφοι! Κάθε μέρα! Γιατί ο γιατρός το έχει πιάσει το νόημα…

 

Ούτε καλησπέρα μαθαίνω δεν λέει πια επικεφαλής παράταξης σε στέλεχος που είχε κάνει πρόταση υποψηφιότητας που δεν έγινε αποδεκτη. Μην χαλάτε τις καρδιές σας άρχοντες! Εκλογές είναι όχι πόλεμος! Και όλοι θέλετε το καλό του τόπου. Λέω εγώ!

 

Επέτειος σήμερα για την δομή μεταναστών! Τέτοια…νύχτα μας είχε έρθει πριν από 10 χρόνια! 10 χρόνια Αλέκο! Κι αυτά που λέγονται περι της ναοιχτής και των ευθυνών Νανόπουλου είναι για να περνάει η ώρα. Αύγουστο του 2013 ήρθε η δομή και μέχρι τον Αύγουστο του 2019 που παρέδωσες το απόλυτο μηδέν. Να τα λέμε όλα!

 

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz