Connect with us

EDITOR

Κορινθία τη σήμερον…

Published

on

Υψηλό λέει ο Νίκος Σταυρέλης το κόστος των αιρετών στο δήμο. Πρωτοφανές το χαρακτηρίζει. Ποτέ ξανά πριν τέτοιο, λέει. Συγκριτικά με τι όμως; Διότι στοιχεία προηγούμενων ετών δεν παραθέτει. Μόνο καταγγέλλει τα τωρινά. Τα επί θητείας του οχι κι αυτό αν μη τι άλλο “πονηρεύει” τους πολίτες. Άλλωστε όλα αυτά δεν προκύπτουν από νομοθεσίες; Παίρνει κανείς κάτι παράνομα; Αυτό υπονοεί ο κ Σταυρέλης; Η μήπως ότι δεν πρέπει να έχει ο κάθε δήμαρχος αντιδημάρχους και ειδικούς συνεργάτες; Εκείνος δεν θα έχει ως δήμαρχος το 23 που είναι βέβαιος ότι θα εκλεγεί;

 

Για το κόκκινο αμάξι πάντως  που κατήγγειλε ότι λείπει, δημοσίως τον προκάλεσε ο Μπίτζιος να πάνε μαζί να του το δείξει. Σιωπή όμως…

 

Αναταραχή μεγάλη από την συμμετοχή Σπύρου στο θέμα με τα ποδήλατα. Διευρύνεται ο κύκλος των συμμαχιών του Δημάρχου και η ανησυχία στα στρατόπεδα των αντιπάλων μεγαλώνει. Σ εκείνα κυρίως που αρματώνονται με παλιά και φθαρμένα υλικά

 

Έγγραφο τοπικών συμβούλων της Αρχαίας δίνει στην δημοσιότητα ο Παναγιώτης Μεταξάς. Της παραιτήσεως τους από το ΔΣ του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής. Ε και;

 

Και πώς συζήτησε το Δ.Σ το θέμα της επιχορήγησης του δημοτικού λιμενικού ταμείου αφού το συμβούλιο δεν έγινε και στο επόμενο δεν υπήρχε στην ημερήσια διάταξη;  Θα μας τρελάνουν οι σύμβουλοι!

 

Νάζια κάνει ο Χρήστος ο Κορδώσης. Σε 2η συνέντευξη που έδωσε είπε «όχι, δεν συνεργάζομαι, αν δεν αλλάξει» και έριξε ευθύνες σε όσους παρερμήνευσαν.

Αν αλλάξει όμως η συμπεριφορά; Θα είναι υποψήφιος έγινε σαφές. Κοινώς; Κοινώς ο Σύμβουλος βάζει όρους για την όποια συνεργασία. Άρα; Υπάρχει δρόμος συνεργασίας όχι απλά χαραμάδα. Δεν θα χάσουμε και την νοημοσύνη μας εντελώς!

 

Λόγος έγινε για την αμοιβή που λαμβάνει ο Πρόεδρος του Δημοτικού λιμενικού ταμείου. 500 ευρώ λέει είναι ο μισθός του και το τονίζει ο σύμβουλος που.. για χάρη αυτής της θέσης (την ζήτησε και δεν του δόθηκε) τα χώρισε τα τσανάκια του με την παράταξή του.

Για τους ανώνυμους μίλησε ο Χρήστος Κορδώσης και τα όσα έγραψαν για εκείνον αφορμή των δηλώσεων του περι υποψηφιότητας με τον Βασίλη Νανόπουλο. Να γράψουν επωνύμως ζήτησε. Βέβαια, όταν οι ίδιοι ανώνυμοι έγραφαν υπέρ του και τον υποστήριζαν ως υποψήφιο δήμαρχο μάλιστα, η ανωνυμία δεν πείραζε. Τώρα πείραξε!

 

Όχι μια αλλά δυο παρεμβάσεις για το διοικητήριο και το ενδεχόμενο της Ποσειδωνίας έκανε ο Δημήτρης Πρωτοπαππάς. Στην δεύτερη δε επιχειρηματολογεί με τα όσα ο Αλέξανδρος Πνευματικός είχε πει μια μέρα πριν στο ραδιόφωνο. Οκ, ναι. Αυτή η συνεργασία μπορεί να υπάρξει. Τα εκλογικά οφέλη του Αλέκου δεν ξέρω αφού η καταγεγραμμένη δυναμική είναι μικρή.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz