Connect with us

EDITOR

Κορινθία τη…σήμερον

Published

on

Ξεκίνησε τις εργασίες του το πρωί το συνέδριο της ΚΕΔΕ στο Βόλο. Αυτοδιοικητικοί από ολόκληρη τη χώρα έχουν σπεύσει να μετάσχουν , έντονη είναι η παρουσία και της Κορινθίας. Ήδη έχει ποστάρει φωτογραφίες από το συνέδριο ο Δήμαρχος Κορινθίων σε στιγμιότυπα με τους Στέλιο Πέτσα – Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Πρόεδρο ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. Στο Βόλο βρίσκεται επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κορινθίων Νεκτάριος Σπηλιόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Πρασίνου Βαγγέλης Παπαιωάννου.

 

Να τος και ο Ισθμός, εκλογές βλέπεις αναγνώστη μου. Και με ποιους ασχολείται στα δυο πρώτα κείμενα; Με τον αντιδήμαρχο Τουρισμού και τον δήμαρχο Παπακυριάκο. Τυχαίως!

 

Τζάμπα ο ορυμαγδός σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ; Στα μανταλάκια βγήκατε για το φράγμα και να οι ανακοινώσεις ότι σταματάει και δώς του οι αναφορές ότι βουλιάζει. Άλλο όμως σταματάει το έργο και άλλο απολύεται ένας αριθμός από το προσωπικό. Κάπως έτσι αναγκάστηκε ο Μπάμπης Κασίμης να παραδεχτεί σε ραδιοφωνικό αέρα σήμερα πως «επίσημα η εταιρία λέει ότι το έργο δεν σταματάει». Ουπς!

 

Παρατάχθηκαν οι επίσημοι σήμερα στον εορτασμό των ενόπλων δυνάμεων και των εισοδείων της Θεοτόκου. Και ανήρτησαν φυσικά τα ανάλογα Οι ίδιοι που χθες, δεν πρόλαβαν να πάνε στην λαική συνέλευση του Λεχαίου. Που είχαν άλλες υποχρεώσεις ή που έστειλαν εκπροσώπους για να δεχτούν τα πυρά. Πάσα θάμα τρεις ημέρες λέει ο λαός μας ,από Τετάρτη θα έχει ξεχαστεί μάλλον θα σκέφτηκαν!

 

Πολλά τα ερωτήματα για την χθεσινή απουσία του αντιπεριφερειάρχη Χάρη Βυτινιώτη στην λαική συνέλευση του Λεχαίου. Ως υπεύθυνος έργων θα μπορούσε να ενημερώσει τους παραγωγούς για το τι έχει γίνει απο την πλευρά της περιφέρειας με ακρίβεια.  Απών και ο Τάσος Γκιολής ο οποίος δεν περιορίζεται η αλήθεια είναι στα του χαρτοφυλακίου του (υγεία) και παρευρίσκεται παντού! Εκτός του Λεχαίου…

 

Ο Άδωνις πάντως στο σούπερ μάρκετ που πήγε έτυχε θερμής υποδοχής. Και μην μου πείτε πως ήταν έτοιμοι – στημένοι οι πολίτες για να τον καλοδεχτούν ! Παράξενο πράγμα η ιδιοσυγκρασία του Έλληνα!

 

Απαντήσεις ζητούν τα ερωτήματα που δημόσια έθεσαν οι κύριοι Πιτσάκης και Παρασκευάς περι πριγκήπων του Επιμελητηρίου και σύγχρονης πολιτικής Μήδειας που τρώει τα παιδιά της μετά την εκδήλωση στο δημοτικό θέατρο με ομιλητή τον υπουργό Ανάπτυξης. Από την Παρασκευή έως και σήμερα έχουν περάσει 3 ημέρες και..το θέμα δεν ξεχνιέται σαν άλλο θαύμα (που πολύ θα ήλπιζε σε ένα τέτοιο η ΔΕΕΠ). Μήπως να τοποθετηθεί κάποιος;

 

Επιμένει ο Νίκος Σταυρέλης πως το έργο άρδευσης δεν περιλαμβάνει το σύνολο της δημοτικής ενότητας Άσσου – Λεχαίου. Το είπε χθες στην λαική συνέλευση το επαναλαμβάνει και σήμερα σε δημόσιο ποστ του αναρτώντας και τα σημεία της μελέτης που υποστηρίζουν τον ισχυρισμό του. Βέβαια ο Γιώργος Πούρος απάντησε πως η μελέτη αφορά και τις 4 περιοχές και πως έχει αναφερθεί με αυτόν τον τρόπο διότι τυπικά μιλάμε για διαθεσιμότητα ύδατος στον δήμο Κορινθίων (χωρίς τους δήμους που συνενώθηκαν). Δεν το γνωρίζει αυτό ο κ.Σταυρέλης; Βέβαια, όταν με το καλό το έργο ολοκληρωθεί, εντός Δεκέμβρη αναμένεται η έγκριση και σε 15 μήνες η ολοκλήρωση του, θα δούμε στην πράξη ποιός είχε δίκιο. Προς το παρόν. Ο καθένας υποστηρίζει την θέση του με ζέση.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz