Connect with us

Επικαιρότητα

Κορινθία τη…σήμερον!

Published

on

Τις τεχνικές υπηρεσίες μαθαίνω έταξε σε εν ενεργεία αντιδήμαρχο υποψήφιος δήμαρχος! Από το τάξιμο δεν έπαθε κανείς τίποτα μόνο που…από τα πέρα – δώθε του συγκεκριμένου αντιδημάρχου έχουμε ολίγον ζαλιστεί! Η σβούρα λιγότερες στροφές κάνει αγαπητέ! Και οι ψηφοφόροι δεν είναι τα παπούτσια που φοράμε να πηγαίνουν όπου πηγαίνουμε. Ειδικά αν έχουμε χάσει τον…προσανατολισμό μας!

 

Εκλογικό κάλεσμα από την Μαριλένα Σούκουλη. Η σύμβουλος του Πρωθυπουργού και πρώην βουλευτίνα θα διεκδικήσει ξανά την έδρα της και μ ένα ποστ που για κάποιους θεωρήθηκε πρόωρο υπενθυμίζει πως η ίδια δεν έλειψε ποτέ από την Κορινθία, τους πολίτες και τα προβλήματα της. Και είναι αλήθεια!

 

100 εκατομμύρια ευρώ σε χρηματοδοτήσεις δεν τα λες και λίγα! Το ποσό ανακοινώθηκε στην διάρκεια του απολογισμού του δημάρχου Κορινθίων χθες και φαίνεται να είναι η αιχμή του δόρατος. Και πως όχι; Σύντομα αυτά τα εκατομμύρια θα μετατραπούν σε έργα!

 

Η καμπάνα του ελλείματος που άφησε η προηγούμενη δημοτική αρχή στην πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή του δήμου Κορινθίων θα χτυπήσει όπου να ναι! Ο πρόεδρος της επιτροπής στην παρούσα δημοτική αρχή Μιχάλης Κλεπετσάνης κατέστησε χθες σαφές πως η υπόθεση θα φτάσει μέχρι το τέλος. Θυμίζουμε πως το έλλειμα ήταν πλέον των 100 χιλιάδων ευρώ ενώ η δίκη που ήταν να γίνει προ ολίγων ημερών αναβλήθηκε για το 2023. Σε κάθε περίπτωση η υπόθεση δεν έχει εγκαταλειφθεί, πως θα μπορούσε άλλωστε.

 

Έσπευσε να σχολιάσει ο Γιώργος Μουρούτσος την χρυσή τριετία του Βασίλη Νανόπουλου αφού όπως φαίνεται την παρακολούθησε και ο σύμβουλος της ΠΝΟΗΣ! Αν τα σπασμένα ρείθρα είναι απάντηση στα 100 εκατομμύρια χρηματοδοτήσεων; Οι πολίτες κρίνουν!

 

Τι θα κάνει ο πρόεδρος του Άσσου στις επόμενες εκλογές; Ο Ναπολέων είναι περιζήτητος υποψήφιος και το ξέρει καλά. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξει είναι τα ενδεχόμενα και που τα αφήνει ανοιχτά.

 

Μας κατηγόρησαν την έρημη τη στήλη πως βιαστήκαμε να πούμε για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια; Διότι άλλη κινητικότητα δεν βλέπουμε! Κόμμα που θέλει να κυβερνήσει ξανά θα έπρεπε ήδη να έχει κινηθεί δυναμικά και να έχει ανακοινώσει προθέσεις και πρόσωπα στην κοινωνία. Όσο δεν το κάνει η προοπτική της διαμορφωμένης κατάστασης στο σημερινό ΔΣ φαντάζει ακόμα κι αυτή, ονειρική μπροστά σε αυτό που θα έρθει.

 

Δεν θα γράψω για την Αμφικτυονία του Παναγιώτη Μεταξά που ούτε το παρθενικό της ταξίδι δεν έκανε. Ούτε για την ανακοίνωση του Δημήτρη Πρωτόπαπα το 2019 πως θα είναι υποψήφιος δήμαρχος το 2023. Θα γράψω μόνο για την σύνεση των λόγων που θα πρέπει οι δημοσιολογούντες να επιδεικνύουν. Διότι υπάρχει έκθεση και μοιραία και κριτική.

 

Αμφιταλαντεύεται ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου. Να είναι υποψήφιος στο επιμελητήριο τώρα που ανακοίνωσε και ο Μουρίκης με την επίσημη στήριξη του εν ενεργεία Λουζιώτη; Ή να στρέψει το βλέμμα στο Λουτράκι εκεί όπου λέγεται πως έχει σοβαρές προοπτικές να εκλεγεί ελλείψη ικανών πολιτικών σχηματισμών έναντι του σημερινού Γιώργου Γκιώνη; Περίοδος περίσκεψης σίγουρα για τον Πρόεδρο!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz