Connect with us

Κορινθία

Κορινθία τη…σήμερον!

Published

on

Περίεργα μας τα λέει το ΚΕΠΑΠ για την κ.Φάλια Παπαγιαννοπούλου. Δηλώσεις του προέδρου μιλούν για συνταξιοδότηση. Η ανακοίνωση του ΚΕΠΑΠ μιλά για οικειοθελής αποχώρηση. Η ανακοίνωση ΔΕΝ υπογράφεται από τον Πρόεδρο αλλά λέει «εκ μέρους του ΚΕΠΑΠ». Δεν άξιζε η κ.Φάλια μια προεδρική υπογραφή;

 

Μην κάνετε νεύρα σύμβουλοι της ΠΝΟΗΣ. Τα πτυχία μας να σας δείξουμε; Τις σπουδές μας; Δεν σας άρεσε ένα δημοσίευμα και γίναμε αυτόματα ελεγχόμενοι και αναξιόπιστοι; Άλλη άποψη έχετε όταν μας στέλνετε τα δελτία τύπου και όταν έρχεστε στις εκπομπές του myradio. Όχι;

 

Ανασκεύασε διαβάζω στο loutrakiblog ο Σπύρος Πλατής. Δεν εννοούσε λέει αιρετούς στο δήμο Κορινθίων που λειτουργούν με βάσει το προσωπικό συμφέρον. Εννοούσε άλλους. Αναφερόταν γενικά! Αχ αγαπητέ Σπύρο! Έλεγε η γιαγιά μου η αείμνηστη «τη γλώσσα στο μυαλό να την βουτάμε πρώτα» διότι μετά, αναγκάζεσαι να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα. Διότι, εσύ είπες, ποιος σε πίστεψε δεν ξέρω!

 

Πληθαίνουν τα καφεδάκια στο κέντρο της Κορίνθου από αιρετούς, ενεργούς, κομματικούς και λοιπούς! Οι συνθέσεις κάθε παρέας έχουν το ενδιαφέρον τους και φυσικά…στέλνουν μηνύματα. Προ ημερών εθεάθη και ο πρώην δήμαρχος στο ίδιο τραπέζι με τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ.

 

Μπράβο στον Τάσο το Γκιολή που τα κατάφερε! Μπήκε στο βουλευτικό της ΝΔ λένε οι πληροφορίες και πλέον αρχίζουν και ιδρώνουν οι εν ενεργεία. Το μόνο που μένει πλέον είναι η ημερομηνία των εκλογών!

 

Είχαν να γίνουν εργασίες στο δημαρχείο από την αρχική κατασκευή του! Τι να θυμηθώ; Τους κουβάδες στην είσοδο όταν έβρεχε επειδή η γυάλινη οροφή έμπαζε; Μπράβο για την εργασία παρ ότι αυτονόητη.

 

Διαβάζω τα σχόλια για την στιχομυθία του Βασίλη Μαπλάφα με το Νίκο Σταυρέλη στο facebook αφορμή της ανάρτησης του πρώτου για το θέμα της στέγασης του Πανεπιστημίου. Μα γιατί απορείτε; Ο κ.Σταυρέλης έχει δηλώσει πως μιλά με όλους και γι αυτό έχει και, όπως είπε στον Αλέκο Πνευματικό, δυο συνδυασμούς ήδη στην διάθεση του! Αν είναι συνδυασμοί βαβέλ μόνο ο ίδιος ξέρει!

 

Τελικά, ο Χρήστος Κορδώσης αποδεικνύεται ο πλέον ξεκάθαρος. Όχι κύριε δεν θέλω να συνεργαστώ και διαχωρίζω την θέση μου. Αυτό έπραξε όταν η παράταξη Καλλίρη αποφάσισε να απορροφηθεί από την παράταξη του Δημάρχου. Ξεκάθαρο και ντόμπρο. Έτσι όπως θα έπρεπε να κάνουν όλοι!

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz