Connect with us

Αθλητισμός

Κορινθία τη…σήμερον!

Published

on

Άρχισαν τα «κατόπιν ενεργειών μου» στο θέατρο Χιλιομοδίου. Χθες καταγράφηκε η φράση του προέδρου της ΑΝΒΟΠΕ «Χωρίς την παρέμβαση του Χρίστου Δήμα δεν θα είχε γίνει το έργο». Αλήθεια γιατί δεν θα είχε γίνει; Δεν ήταν όλα έτσι όπως έπρεπε για να γίνει; Καλό θα ήταν τέτοιες τοποθετήσεις να λείπουν ειδικά αφού ακόμα δεν έχει κοπεί ούτε και η κορδέλα βρε παιδιά!

 

Φωτογραφήθηκαν εκεί στο καινούργιο θέατρο ο Χρίστος Δήμας , ο Δήμαρχος Κορινθίων, αντιδήμαρχοι, τοπικοί πρόεδροι και όσοι ακόμα είχαν ενημερωθεί από το γραφείο του Υπουργού μιας και δική του ήταν η πρωτοβουλία της επίσκεψης και στην φωτογραφία «φαίνονται» πολλά! Στη μέση ο Δήμαρχος Νανόπουλος, στην άλλη άκρη ο Πρόεδρος Σουφρίλας. Να είναι ακόμα οι σχέσεις παγωμένες;

 

Μοτίβο αποκτά η προεκλογική καμπάνια του Νίκου Σταυρέλη. Ποστάρει δημοσιεύσεις από το facebook του δήμου και συνοδεύει με το ανάλογο σχόλιο. Προς το παρόν όλα επικεντρώνονται στο τι δεν έχει κάνει η νυν δημοτική αρχή. Όχι στις προτάσεις, θέσεις της παράταξης. Στο γιατί ο Νίκος Σταυρέλης είναι καλύτερος δήμαρχος και με ποιόν τρόπο θα τα πάει καλύτερα. Αυτό θέλουν να ακούν οι δημότες.

 

Ξανά στον συνδυασμό του δημάρχου οι τοπικοί σύμβουλοι Τσέλιος και Κατσούλης. «Κρείττον του λαλείν το σιγάν» έλεγαν οι αρχαίοι και θα έπρεπε οι σύμβουλοι να το γνωρίζουν και να το εφαρμόζουν καιρό τώρα. Διότι στην πολιτική, όλα αλλάζουν αλλά οι δημόσιες δηλώσεις μένουν.

 

Με την μεγάλη ιδέα του Παναγιώτη Νίκα λέει ο γιατρός Τάσος Γκιολής ξεκίνησε η ιστορία της αξιοποίησης της γραμμής του τραίνου! Υπερβολή αγαπητέ γιατρέ! Η ιστορία της αξιοποίησης ξεκινά παλαιότερα των 3 χρόνων και από πολλούς ανθρώπους και φορείς! Δεν ανακαλύψατε την Αμερική!

 

Μόνο επικεφαλής συνδυασμού αν είναι θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές ο Παναγιώτης Πιτσάκης. Τελικά Πρόεδρε δεν έχεις κατασταλάξει. Όλα τα σενάρια τα επεξεργάζεσαι και όλα ανοιχτά τα κρατάς. Οι φήμες λένε βέβαια πως το ενδεχόμενο του δήμου «παίζει» μόνο για την περίπτωση του Λουτρακίου εκεί όπου και το έδαφος είναι περισσότερο πρόσφορο. Πολιτικά.

Ακόμα περιμένουμε να απαντήσουν οι εγκαλούμενοι στην ανοιχτή πρόσκληση διαλόγου του Παναγιώτη Μεταξά. Πλην του Βασίλη Μπαλάφα που έχει δηλώσει παρών, ουδείς άλλος. Μάλλον ο επικεφαλής της Αμφικτιονίας θα πρέπει να ανασυνταχθεί. Αλλιώς να το προσεγγίσει το ζήτημα.

Ούτε λέξη δεν είπαν στην νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ για το ζήτημα «δήμος Κορινθίων και υποψηφιότητα» στην τελευταία συνεδρίαση. Εξέτασαν ονόματα για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο και ως εκεί. Από την άλλη ο κ.Δημήτρης Πρωτόπαπας ακούγεται πως πλέον δεν την θέλει αυτήν την στήριξη και πως έχει ήδη έτοιμη ομάδα υποψηφίων. Γι αυτόνομη κάθοδο για συνεργασία; Θα το δούμε στους επόμενους μήνες.

Είναι και εκείνοι που έχουν πάρει τη μεζούρα και μετράνε στα καλάμια τις αποστάσεις. Και καταγγέλλουν από το δημόσιο βήμα που έχουν τα καταστήματα. Και καλούν τις υπηρεσίες να ελέγξουν και να βάλουν πρόστιμα. Αλήθεια; Όταν απολαμβάνετε το καφεδάκι σας σε αυτά τα καταστήματα τα ίδια λέτε και στους επιχειρηματίες που είναι και φίλοι σας; Ή μόνο στο μικρόφωνο τα του Δον Κιχώτη; Χώρο έχει η παραλία και για να περπατήσουμε και για να κάνουμε ποδήλατο και για να κάνουμε μπάνιο ελεύθερα. Ας αφήσουμε την γκρίνια και ας βοηθήσουμε την κοινωνία και την οικονομία να ανακάμψουν από την πανδημία.

 

Νέα όνειρα και μεγάλες προσδοκίες για την ομάδα του ΠΑΣ. Αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας και μια ομάδα επιχειρηματιών της πόλης. Μακάρι να πετύχει το εγχείρημα.

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz